Gratis

Digital Wednesday - MEET & EAT 25 September 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Restaurant Victoria

15 Victoriapark

5611 BM Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

RESERVEER GRATIS JE PLEKJE BIJ DW MEET & EAT

Zeg maar goodbye tegen je loze uurtjes tussen einde werkdag en start Digital Wednesday. En schuif lekker aan bij DW Meet & Eat! Een concept van Digital Wednesday waarbij je samen met collega’s en vakgenoten geniet van een simpele maar heerlijke maaltijd. Meeten en mee-eten dus. En dat voor een hele leuke prijs bij één van onze favoriete en meest instagrammable restaurants in Eindhoven: Victoria!

Ideaal als je even met je collega’s wilt bijkletsen vooraf aan je maandelijkse dosis digital, nieuwe vakgenoten wilt leren kennen of gewoon geen zin hebt om te koken. We hebben een beperkt aantal plekken voor het diner dus meld je snel aan!

De inschrijving voor het diner is NIET automatisch een inschrijving voor het Event van september over podcasting! Dat zijn losstaande eventementen, dus twee aparte tickets.

KOSTEN

De kosten bedragen slechts €15,00 p.p excl. drank.
(betaling vindt plaats op locatie)

AFMELDEN

Mocht het nou toch niet lukken om erbij te zijn, meld je dan uiterlijk maandag 23 september 20.00 uur bij ons af via de bevestingsmail van Eventbrite of stuur ons een bericht!

Want zomaar niet op komen dagen doe je thuis ook niet, toch?

OP HET MENU..

Een signature dish van de chef van Victoria, ruim voldoende om jouw honger te stillen na een lange werkdag. We gaan uit van het principe “eten wat de pot schaft”. Maar natuurlijk houden we rekening met eventuele allergieën of dieetwensen. Die kun je aan ons doorgeven bij je inschrijving of via de mail evie@ikons.nl.

EEN INITIATIEF VAN

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Restaurant Victoria

15 Victoriapark

5611 BM Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen