Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Digital Wednesday - Siri! Alexa! - Voice marketing gaat nu echt beginnen

Digital Wednesday

Woensdag 26 september 2018 van 18:30 tot 22:00 (CEST)

Digital Wednesday - Siri! Alexa! - Voice marketing...

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
Ticket, incl. 1 consumptiebon
Dit zijn de reguliere tickets voor Digital Wednesday bezoekers
52 Tickets 2d 1u 16m Gratis  
Tickets Founding Members, incl. 1 consumptiebon
Tickets voor persoonlijk genodigden door Philips Lighting, Engagement Factory, Valtech, Bavaria, Greenhouse Group en Lubbers De Jong. Incl. 1 consumptiebon.
23 Tickets 2d 1u 16m Gratis  

Deel Digital Wednesday - Siri! Alexa! - Voice marketing gaat nu echt beginnen

Evenementdetails

Gebruik je stem: Digital marketing met intelligente assistenten

In Oktober is het dan zover: dan komen Google Home speakers met Nederlands op de markt. En als deze net zo populair zijn in ons land als in de US en de UK, dan betekent het dat er binnen 2 jaar honderdduizenden van dit soort voice-geactiveerde tools actief zijn. Nederlandse bedrijven zien de bui al hangen en zijn al een tijd bezig om te experimenteren - en te meten. En dat dit verder gaat dan "alleen maar een speaker met een stem", dat is duidelijk: Google Assistant, Siri, Alexa: naar verwachting gaan deze intelligente assistants onze digitale wereld in korte tijd beheersen.

Wat dit betekent - voor het online zoekgedrag, voor marketeers, voor communicatie en voor onze techniek - dat gaan we bespreken op woensdagavond 26 September bij Digital Wednesday.

Sprekers

Timo Snoek is product owner bij PostNL online.
PostNL is al langer bezig met chat en chatbots. Op deze manier lukt het om veel mensen een automatische service te bieden, die snel en makkelijk werkt. De mogelijkheid om met je stem service te krijgen van intelligente assistenten, is daarom erg aantrekkelijk. Als een van de eerste Nederlandse bedrijven heeft PostNL kunnen experimenteren met Google Voice. Timo zal ons komen vertellen wat zijn ervaringen hierbij zijn: wat wel en niet lukt, hoe je een dialoog met de Google assistant moet opzetten - en wat dit dus betekent voor je bedrijf, als je hiervan gebruik wilt maken.

Lee Boonstra is sales engineer bij Google
Lee ondersteunt sales teams in Google met technische kennis, onder meer over creating conversations for chatbots and voice activated speakers. Daarnaast spreekt zij regelmatig in binnen- en buitenland over voice, machine learning en cloud computing. Lee zal voor ons dieper ingaan op de technische aspecten van het opzetten van Google Voice in de Nederlandse taal.

Twan Hurkmans is conversationalisal specialist bij de Greenhouse Group
Twan zal vertellen over de ontwikkelingen op gebied van Voice in combinatie met Intelligente Assitenten. Hij gaat vertelde dat dit een sterk groeiende gebied gaat worden, die veel verder zal gaan dan “alleen maar” intelligente speakers zoals van Google en Amazon.

 

Programma 
18.30 uur: ontvangst
19.00 uur: start programma
20.30 - 22.00 uur: hapje, drankje, napraten en netwerken

Regel snel je gratis ticket
Mis het niet & reserveer snel je ticket. 
Tot woensdag 26 september!

Heb je vragen over Digital Wednesday - Siri! Alexa! - Voice marketing gaat nu echt beginnen? Neem contact op met Digital Wednesday
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Igluu
Lichttoren 32
5611BJ Eindhoven
Nederland

Woensdag 26 september 2018 van 18:30 tot 22:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Digital Wednesday

"We willen de kwaliteit van digitale kennis verhogen en het persoonlijke netwerk van digital marketing professionals in regio Brainport vergroten."

 

Eindhoven is een grote bron van innovatie en digital business is de toekomst, deze twee dingen brengen we bij elkaar voor digital marketingprofessionals. Voor digital Informatie, Inspiratie en innovatie.

 

Vanaf januari 2017 organiseren we elke laatste woensdag van de maand hét moment om kennis te delen, kennis te updaten, te netwerken en ideeën op te doen voor je werk of merk. Waarbij wij je filter zijn voor dat wat relevant, interessant, inspirerend, innovatief en van hoge kwaliteit is. Meet your personal filter. DIGITAL WEDNESDAY: je maandelijkse dosis digital.

 

Digital Wednesday wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Sponsors

OpenWebCast.nl
IGLUU Eindhoven - Werken, vergaderen en evenementen organiseren
Neem contact op met ons

 

Founding partners

Lubbers De Jong
Philips Lighting
Valtech
Bavaria
Greenhouse Group
Engagement Factory

 

Met speciale dank aan:

Flavory ink, Medialoog, Buttontoko, Onedaycompany, MetMaartje,
Jolante, Frenny, Teun, ... en iedereen die we vergeten zijn!

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.