Gratis

Digital Wednesday - Voice

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Igluu Eindhoven

32 Lichttoren

5611 BJ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We claimden het de vorige editie al, voice gaat groot worden, heel erg groot!

Voice assistents zijn geïntegreerd in technologieën die we dagelijks gebruiken. Elke dag worden nieuwe toepassingen geïntroduceerd die proberen ons leven een stukje beter te maken. Het is duidelijk, voice maakt een razendsnelle ontwikkeling door. Maar is dat wel zo? De wereld wordt overspoeld door smarthome apparaten en voice applicaties. Veel bedrijven zijn fanatiek aan de slag gegaan met het ontwerpen van 'skills' of 'actions' en het pushen van de technologie. Logisch natuurlijk, want voice biedt mooie kansen. Maar de 'waarom-vraag' blijft in al dit enthousiasme vaak onderbelicht: welk probleem lossen we op? Hoe voegt het waarde toe voor mensen? En is het echt beter dan de huidige oplossingen?

Tijdens deze laatste editie van 2019 verkennen we samen met Sam Warnaars (Merkle), Miel de Zwart (Valsplat) en Marieke Linssen (bol.com) de waarde van voice toepassingen.

Sam Warnaars, Merkle / BNR radio
Sam blikt met ons terug en kijkt vooruit binnen het thema voice. Sam schetst het brede kader en vertelt ons waar de industrie aan werkt en wat er nog gaat komen.

Miel de Zwart, Valsplat
We zagen dezelfde 'technology push' ontwikkeling bij de opkomst van mobiele apps: de technologie is leidend en dan pas komt de mens. Nu we middenin de 'voice revolutie' zitten, dient de echte uitdaging zich aan: hoe kan Voice onze levens makkelijker maken? Hoe ontwerpen we voice interacties die ertoe doen? Het is tijd om de mens centraal te stellen in de voice revolutie en niet de technologie.

Marieke Linssen, bol.com
Doen we over 3 jaar boodschappen met onze stem? Wie zal het zeggen. Wat zeker is, is dat klanten tegen die tijd hogere eisen stellen aan een e-commerce platform. Hoe gebruikt bol.com voice om die nieuwe lat te onderzoeken? Marieke vertelt het ons!

Programma:
18.30u: Inloop
19.00u: Start programma met 1e spreker
20.30u - 22.00u: Borrelen, netwerken en napraten.

Schrijf je nu in en je bent weer helemaal bijgepraat op alle ontwikkelingen rondom voice! Deze laatste editie van 2019 mag je niet missen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Igluu Eindhoven

32 Lichttoren

5611 BJ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen