Gratis

Digital Wednesday - We fucked up the internet!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Igluu Eindhoven

32 Lichttoren

5611 BJ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We fucked up the internet

Al 25 jaar halen bedrijven het maximale uit het internet. Zijn we te ver gegaan? Did we fuck up the internet? Met iedere klik verkoopt de consument data in ruil voor gebruik van platformen en het consumeren van content.

Wanneer iets zo groot wordt komen de tegenbewegingen als vanzelf. Bedrijven en consumenten die met alternatieve oplossingen komen. We praten steeds vaker over consumer friendly marketing want consumenten verweren zich steeds vaker met adblockers tegen advertising en stellen het delen van data ter discussie.

Wat kunnen digitale marketeers hier zelf aan doen? Op de oude voet verder in de hoop dat je de consument nog weet te bereiken. Accepteren dat we straks niemand meer kunnen bereiken? Of is er nog een andere optie? Is de consument online nog steeds te beïnvloeden?

Luister en praat mee op 27 februari in Igluu Eindhoven.

Spreker 1: Geert-Jan Bogaerts, Head of Digital Media @VPRO
Hoe zijn we hier gekomen, waar ging het mis? Weet je nog hoe het ooit was? Vragen waar Geert-Jan Bogaerts antwoord op gaat geven. Even terug in de tijd hoe zijn we op dit punt gekomen, zijn we te ver gegaan met z’n allen? Geert-Jan gaat niet alleen in op het verleden maar gaat ook zeker mooie initiatieven met ons delen.

Spreker 2: Koen Neggers, Creative Lead @Greenhousegroup
The perverted incentive
Welke media is het meest effectief? Welke boodschap levert de meeste conversie op? Optimalisatie is een deel van het probleem voor de huidige staat van het internet. Hoe kunnen we er voor zorgen dat het een deel van de oplossing wordt? Een hartverwarmend verhaal over optimalisatie, creatie en de race naar impressiedata!

Spreker 3: Eline van Baal, Lead Psychologist @Online Dialogue
Eline gaat in op het gedrag van mensen, zij geeft ons een fascinerende kijk op hoe beïnvloedbaar wij als (online) consument zijn. Hoe verwerken we informatie om tot een beslissing te komen hoe wordt ons gedrag beïnvloed, nu we in een wereld leven waarin we continu worden beïnvloed. Leer van Eline alles over gedrag in deze online wereld en hoe we dus beter met onze consument online om kunnen gaan.

Programma

18.30 uur: ontvangst
19:00 uur: start programma
20:30 - 22:00 uur: hapje, drankje, napraten en netwerken

Mis het niet & reserveer snel je ticket. Tot woensdag 27 februari!

Reserveer direct een lekker bordje bij DW MEET & EAT

Zeg maar goodbye tegen je loze uurtjes tussen einde werkdag en start Digital Wednesday. Want vanaf nu schuif je lekker aan bij DW Meet & Eat, samen met collega’s en vakgenoten geniet van een simpele maar heerlijke maaltijd. De inschrijving voor het diner is NIET automatisch een inschrijving voor het Event! De kosten bedragen €15,00 p.p excl. drank. Betaling vindt plaats op locatie. Aanvang tussen 17.00 en 17.30 uur.

Restaurant Victoria
Victoriapark 15 5611BM Eindhoven, nog geen 5 minuten lopen naar Igluu waar het DW Event plaats vindt.

Mocht het nou toch niet lukken om erbij te zijn, meld je dan uiterlijk maandag 25 februari 12.00 uur bij ons af via de bevestingsmail van Eventbrite of stuur ons een berichtje! Want zomaar niet op komen dagen doe je thuis ook niet, toch?

Op het menu...
Een signature dish van de chef van Victoria, ruim voldoende om jouw honger te stillen na een lange werkdag. We gaan uit van het principe “eten wat de pot schaft”. Maar natuurlijk houden we rekening met eventuele allergieën of dieetwensen. Die kun je aan ons doorgeven bij je inschrijving of via de mail Evie@Ikons.nl.

DW Meet & Eat is een initiatief van:
Digital Wednesday
IKONS
Restaurant Victoria

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Igluu Eindhoven

32 Lichttoren

5611 BJ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen