€ 296,99

Digitale marketing DOEN

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kanli by Sara Borremans

Ninoofsesteenweg 95

1500 Halle

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Digitale marketing.
Voor anderen lijkt het een fluitje van een cent, voor jou is al dat online gedoe pure horror.

Want je ziet wel de mogelijkheden, je ziet hoe anderen dankzij het internet meer klanten krijgen.

Maar jouw maag krimpt in elkaar bij de gedachte. Je ziet niet hoe het in elkaar zit, laat staan waar je precies zou moeten klikken. Je bent bang om fouten te maken en technisch helemaal in de knoop te geraken.

En dus stel je het uit. Of wacht je tot de webbouwer nog eens tijd heeft om aanpassingen door te voeren. Intussen zie je andere ondernemers met rasse schreden vooruit gaan. Zie je hoeveel interactie er op hun pagina’s is en hoeveel van die mensen jij eigenlijk ook perfect zou kunnen helpen. Maar ja, jou vinden ze niet...

Ik zie jou, solo-ondernemer met een zielsmissie, ik voelde jouw meerwaarde wanneer ik met je praatte op netwerkevents of wanneer ik jouw berichtjes lees in FB-groepen.

Hoe jammer is het niet dat jij minder mensen kan helpen omwille van je angst om iets verkeerds aan te klikken? Is het niet zonde van alle opleidingen, webinars en coachings die je volgde? Zonde dat je betaalt voor tools die je niet gebruikt? Is het niet hoog tijd voor rasechte actie?

Ik kan niet langer aanzien dat jouw aanbod verstopt blijft. Dus, hier is je kans om in actie te schieten!

Programma
9-10u Ontvangst en ontbijt.

10-12u Lezing: easy digitale marketing die ook jij zelf kan
Ik overloop het principe van de marketingfunnel en de verschillende tools die samen ook jou kunnen helpen aan meer klanten. Met de nadruk op de tools die ons het leven makkelijker maken ;-)
We gaan dieper in op de rol van programma's als Wordpress en MailChimp bij het opbouwen van een contactenlijst.
Uiteraard krijgt iedereen de kans om zijn/haar vragen naar voor te schuiven.

12-13u koude lunch (inbegrepen)

13u-17u Praktijk

In de namiddag gaan we aan de slag met de concrete vragen van de deelnemers. Er is ruimte voor iedere vraag en je kan concreet zien hoe je aan de slag kan.

Extra's voor vroege beslissers:

Wie voor 15/8/18 inschrijft krijgt een Skype sparringsessie van 1u kado, volledig afgestemd op jouw business. Dan gaan we nog dieper in op jouw persoonlijke situatie en vragen. Waarde: 100 EUR

Deze dag is geschikt voor jou als

- je wel al (sommige) tools hebt, maar technisch in de weerstand gaat en het gebruik ervan dus blijft uitstellen.

- je zelf toegang hebt tot je digitale tools, maar er zelf niks aan durft veranderen. Je betaalt er op dit moment anderen voor, maar wil er zelf ook (terug) een actievere rol in spelen.

- je betaalt wel voor allerlei tools maar je doet er eigenlijk niks mee of je haalt er niks uit. Zijn deze tools wel geschikt voor jou?

Vragen/twijfels?

Stuur ze door naar sara@kanli.be. Ook voor mij is het immers niet fijn als jouw verwachtingen niet zouden worden ingelost. Dus als ik jou niet kan helpen dan zeg ik je dat graag vooraf!

Locatie
De workshop vindt plaats in Halle op wandelafstand van het station. Vlot bereikbaar met de trein (15 min van Brussel naar Halle, 6 treinen/u). Fietsen kunnen binnen geplaatst worden.
Er is ook voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kanli by Sara Borremans

Ninoofsesteenweg 95

1500 Halle

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen