€ 99

Digitale Masterclass Wildlifefotografie in Nederland

Venster Acties en details

€ 99

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Digitale Masterclass 'Wildlifefotografie in Nederland' met Jeroen Stel

Over dit evenement

Welkom op de inschrijfpagina van de Digitale Masterclass 'Wildlifefotografie in Nederland' met Jeroen Stel. Jeroen was als een van de gastjuryleden aanwezig in seizoen 6 van het Nederlandse tv-programma 'Het Perfecte Plaatje' eind 2021.

OVER DE MASTERCLASS

In de masterclass met Jeroen staat wildlife- en landschapsfotografie centraal. De masterclass geeft je een uitgebreid overzicht met alle ins- en outs op het gebied van wildlife- en landschapsfotografie. Het werk van Jeroen is de afgelopen jaren gepubliceerd in National Geographic Junior, WWF, Rick Magazine, Daily Mail, Express, Het Parool, Focus Magazine, Outdoor Photographer en Zoom Magazine.

Bekijk het werk van Jeroen via zijn website: https://jeroenstel.com/

LIVE KICK-OFF EVENT 18 JANUARI 2022

Deze masterclass trappen we af met een LIVE kick-off event op 18 januari 2022 om 20:30 op ons Youtube-Kanaal. In dit online event ontvangen wij de gastfotografen van Het Perfecte Plaatje met wie de Digitale Masterclasses zijn ontwikkeld. Naast Jeroen Stel, zijn dat Merel Schoneveld en Frits van Eldik. Zet hem dus alvast in je agenda. Wij informeren je in januari over deze kick-off en via welke link dit event te volgen is.

Na deze kick-off ontvang jij de link naar de Digitale Masterclass in je mail. De masterclass komt online te staan op onze Kamera Express Academy. De masterclass bestaat uit verschillende hoofdstukken en bedraagt ongeveer 2 uur. Je kunt de masterclass op ieder moment volgen en deze blijft ook in de toekomst online staan in jouw account op Kamera Express Academy. Zo kun je de masterclass op jouw tempo volgen.

DOE MEE MET DE OPDRACHT

Aan het eind van de masterclass presenteren we je een opdracht. Wanneer je meedoet met de opdracht en een foto instuurt, krijg jij een persoonlijke beoordeling van Jeroen. Jeroen kiest daarnaast 10 foto's uit die worden besproken in een LIVE beoordeling, waarin je ook vragen aan hem kunt stellen via de live chat. Daarover informeren we je later. Ook de datum van deze opdracht bespreking wordt later bekend gemaakt.

GRATIS TICKET VERZILVEREN

Gefeliciteerd met je nieuwe Canon-camera en/of lens! De voucher die jij in jouw Het Perfecte Plaatje Giftbox hebt ontvangen, geeft je toegang tot één digitale masterclass. Bij het bestellen van het ticket kun je jouw unieke kortingscode invoeren. Rechts in het scherm klik je op de groene button 'tickets'. In het pop-upscherm verschijnt links bovenin 'promotiecode invoeren'.

Let op: jouw unieke code is slechts één keer te gebruiken. Na aanmelding ontvang je een samenvatting van jouw aanmelding op het opgegeven e-mailadres. Met dit e-mailadres kun jij later de digitale masterclass activeren. Je kunt je tot en met 14 januari 2022 aanmelden voor de digitale masterclass.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Kamera Express

Organisator van Digitale Masterclass Wildlifefotografie in Nederland

Wij zijn verliefd op alles wat met foto en video te maken heeft. Onze klanten maken we blij met geweldige foto- en videoproducten, bijzondere accessoires en gadgets. Maar ook met interessante workshops en (online) cursussen, belevenisvolle events en creatieve content. Creatie, expressie en ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. De winkels van Kamera Express kun je zien als clubhuizen. Plaatsen waar foto- en videoliefhebbers samen komen om te sparren en deskundig advies in te winnen over hun hobby of beroep.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen