Gratis

Digitale samentafeledities t/m 1 mei

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

locatie: nvt

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

BeschrijvingOok desamentafel ontkomt er niet aan om al haar bijeenkomsten de komende periode op te schorten vanwege het coronavirus. Dat betekent dat de lentebijeenkomst op 1 april 2020 niet doorgaat en dat er geen Samentafels in Amersfoort plaatsvinden tot en met 1 mei.


Máár desamentafel zou de desamentafel niet zijn als we daar niet op een andere wijze mee om zouden gaan. Aan het eind van iedere week t/m 1 mei zullen we een digitale samentafeleditie op de website plaatsen. We nodigen jou uit om daar aan mee te doen.

Je kunt de samentafeleditie volgen via de thuispagina van desamentafel.nl
----------------------------------

desamentafel als orkest

Het theater desamentafel wil zich inzetten om alle aanwezigen (het publiek, de acteurs, de muzikanten) zich thuis te laten voelen. Een bezoek is een ervaring, een ondervinding. Het publiek wordt uitgenodigd om op zijn of haar eigen wijze deel te nemen aan de voorstelling. Het theater met publiek vormt een kleine afspiegeling van de samenleving. En…misschien wil je wel eens als solist optreden? Het theater staat bekend c.q. is berucht om haar interactie met het publiek. Voordat je het weet doe je mee, los van welke rol dan ook!
Publiek bestaat uit degenen die voor het eerst komen, die incidenteel aanschuiven en die frequent langs komen. Wil jij een rol in ons publiek? Lees dan meer hierover op onze website hoe je die verbinding kunt maken.


Contact: mail@desamentafel.nl of 06-50476492

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

locatie: nvt

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen