Dijken & Rivieren

Venster Acties en details

Postponed

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jaarbeurs

Jaarbeursplein

3521 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De Jaarbeurs Utrecht opent haar deuren voor de eerste alles omvattende vakbeurs voor de Nationale en Internationale sector Waterbouw.

Over dit evenement

Woensdag 1, donderdag 2 en vrijdag 3 september 2021 is het zo ver. De Jaarbeurs in Utrecht zal het podium bieden aan honderden bedrijven en organisaties die werkzaam zijn in de waterbouwsector en die hun kennis internationaal willen delen. Deze bedrijven en organisaties werken onder andere aan het versterken van dijken om zo overstromingen te voorkomen; een zeer actueel topic, voor zowel Nederland, als talloze andere landen.

Deze speciale vakbeurs zal groots worden opgezet om het belang van deze branche extra te benadrukken, want Nederland zou er heel anders uit hebben gezien zonder het bestaan van deze vakmensen. Voor zowel de bezoekers als de bedrijven die op deze vakbeurs exposeren zal het een interessante beurs worden die u niet mag missen.

Wilt u deelnemen als exposant? Meld u zich dan aan via ons exposanten deelname formulier: https://www.dijkenenrivieren.nl/deelname-formulier-exposanten

Kijk voor alle informatie over de beurs op www.dijkenenrivieren.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jaarbeurs

Jaarbeursplein

3521 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Dare Events

Organisator van Dijken & Rivieren

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen