Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Ypenburg

8 Schrabber

2496 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Timmer je eigen houten dinosaurus! Workshop voor kinderen van 7+

Over dit evenement

Dit jaar coronaproof: de Culturele Zomerschool in cultuurankerbibliotheken Ypenburg en Leidschenveen. Vanaf 23 juli elke donderdag in de schoolvakantie gratis inspirerende en kunstzinnige workshops voor volwassenen en kinderen. Mixed media, Ikebana (Japans bloemschikken), creatief schrijven, een culturele wandeling, zelf verf maken en nog veel meer. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Reserveer snel een plekje, je bent van harte welkom!

Maak je eigen dino

De dinosauriërs zijn terug! Drie prehistorische kolossen uit de oudheid komen in deze stoere timmer workshop bijna brullend tot leven! De plantenetende Brontosaurus met de lange nek en staart, de Stegosaurus met zijn gevaarlijke stekels op zijn staart, of toch de Triceratops met zijn gehoornde kroon. In deze workshop kan je in 1 ochtend je eigen dino in elkaar timmeren en en daarna verven.

Reserveren

Wil je meedoen? Reserveren is verplicht. Bestel je gratis toegangskaarten via de knop: Registreer. Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 16 personen deelnemen. Voorafgaand aan de workshop is het verplicht je handen te wassen. Daarom word je uiterlijk om 9.45 uur verwacht. De workshop vindt plaats in bibliotheek Ypenburg.

Deze workshop is onderdeel van de Culturele Zomerschool Leidschenveen/Ypenburg.

Let op!

We gaan verven met acrylverf dus neem een schort mee of trek oude kleren aan.

Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als je symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Ypenburg

8 Schrabber

2496 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen