Gratis

DiS Online 25 januari: Samen werken aan datakwaliteit

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
DiS Online 25 januari: Samen werken aan datakwaliteit

Over dit evenement

Tijdens deze interactieve sessie nemen Damir Brnobic (BZK/DiS Geo) en Tom van Loef (Geronimo.ai) je mee in het huidige proces van Kwaliteit, Toezicht en Handhaving (KTH) van de geobasisregistraties aan toezichthouderkant en de mogelijkheden van automatische mutatiesignalering. Samen met bronhouders is BZK (eind)verantwoordelijk voor juiste en actuele geodata. Tijdens deze sessie kijken we samen naar de jaarplannen kwaliteit BAG en BGT voor 2022. Bovendien zal Tom een demo geven hoe automatische mutatiesignalering door Geronimo.ai zou kunnen bijdragen aan het uitvoeren van deze plannen.

Deze sessie is geschikt voor zowel bronhouders als eindgebruikers van de geobasisregistraties en iedereen die benieuwd is wat automatische mutatiesignalering voor hem of haar kan betekenen. We gaan actief het gesprek aan en halen uit het publiek graag input op over hoe we samen de kwaliteit van de geobasisregistraties nog beter kunnen maken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator MinBZK - DiS Geo

Organisator van DiS Online 25 januari: Samen werken aan datakwaliteit

DiS Geo is het traject dat zich richt op de doorontwikkeling van de geobasisregistraties. Dit traject vindt plaats in samenwerking met diverse partners en staat onder regie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen