Gratis

DiS Online 30 november: Wat gaat er allemaal je huis in en uit? 3: Telecom

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Altijd al willen weten wat er allemaal je huis in en uit gaat?

Over dit evenement

VodafoneZiggo gebruikt de adresgegevens uit de BAG voor de telecom-aansluitingen die ze aanlegt en beheert. Deze aanpak sluit aan op het fundament dat we met alle partners binnen DiS Geo doorontwikkelen. VodafoneZiggo levert ook aansluitingen op locaties die lang niet altijd een adres hebben, zoals transformatorhuisjes, spoorwegovergangen en lantaarnpalen. En een bedrijfsverzamelgebouw heeft soms één adres, maar tientallen aansluitingen op telecommunicatie.

Daarom hanteert VodafoneZiggo een eigen “aansluitadres”-registratie om te zorgen dat miljoenen Nederlanders op de digitale snelweg kunnen.

We zoomen in op de uitdagingen die de situatie met zich meebrengt. Hoe ga je om met veranderingen van adressen? Als in de BAG een verblijfsobject met een adres verandert, blijft de identificatie dan wel gelijk? En wat te doen met adressen die geen postcode hebben, terwijl alle administratieve systemen binnen VodafoneZiggo de postcode als basisgegeven beschouwen?

Kom luisteren en meedenken in deze DiS Online sessie. Stel je vragen alvast via DiSGeo@minbzk.nl.

Eerdere sessie in de reeks: Wat gaat er allemaal je huis in en uit? Met Stedin en The People Group

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator MinBZK - DiS Geo

Organisator van DiS Online 30 november: Wat gaat er allemaal je huis in en uit? 3: Telecom

DiS Geo is het traject dat zich richt op de doorontwikkeling van de geobasisregistraties. Dit traject vindt plaats in samenwerking met diverse partners en staat onder regie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen