Gratis

DiS Online 31 augustus: Wat gaat er allemaal je huis in en uit?

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Altijd al willen weten wat er allemaal je huis in en uit gaat?

Over dit evenement

De ondergrond zit vol kabels en leidingen. Welke zijn dat allemaal en waar dienen die voor? Ze zijn in ieder geval onmisbaar, want zonder die kabels en leidingen heb je geen warm huis, geen stromend water en geen elektriciteit. We willen kunnen vertrouwen dat ze het blijven doen en daarom willen we graag weten hoe het werkt.

Flip van der Valk (The People Group) geeft een overzicht en legt de relatie met de geobasisgegevens en het werk dat zij doen voor hun klanten. Een van die klanten is Stedin: een netbeheerder die kabels voor elektra en leidingen voor gas leggen en onderhouden. Daar komt veel bij kijken: het plannen van de juiste plaats en tijd om het aan te leggen, het zorgen voor een veilige werkomgeving en natuurlijk de juiste kwaliteit oplevering. Daar willen we immers op kunnen vertrouwen. En na de wegwerkzaamheden wil je ook weer veilig over straat met lantaarnpalen en stoplichten die het doen.

Daar komt veel data bij kijken. In deze DiS Online sessie brengt DiS Geo met Stedin en The People Group in beeld welke data uit het fundament van geobasisgegevens hierbij een rol speelt en welke data daar op bouwt. Uiteraard gaan we vooral de interactie met jou aan. Al jouw vragen hierover komen aan bod! Stel deze dus vast via DiSGeo@minbzk.nl.

Je gaat naar huis met:

  • Meer inzicht in en onder je huis
  • Meer waardering voor onze netwerkbedrijven
  • Meer bewondering voor de slimme oplossingen voor veilig werken die we met geodata kunnen bereiken

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator MinBZK - DiS Geo

Organisator van DiS Online 31 augustus: Wat gaat er allemaal je huis in en uit?

DiS Geo is het traject dat zich richt op de doorontwikkeling van de geobasisregistraties. Dit traject vindt plaats in samenwerking met diverse partners en staat onder regie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen