€ 8

DIT = TERUG

18+

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Postwagen Tolbert

Hoofdstraat 53

9356 AV Tolbert

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
DIT = TERUG! Maar wat is DIT ook alweer?

Over dit evenement

DIT staat voor Dansen In Tolbert en ontstond zo’n 10 jaar geleden als grap. Na een paar jaar van afwezigheid is het nu weer eens tijd om DIT uit de kast te halen met als titel: DIT = TERUG! Dansbare klassiekers van de afgelopen 20 jaar afgewisseld met de hits van nu gemixt door DJ Mark Nauta.

De organisatie heeft nog goede herinneringen aan de laatste twee evenementen die in december werden gehouden. Twee uitverkochten muziekfeesten met een duidelijk muziekgenre. Het jaarlijks terugkerende Foute Feest stond in het teken van Foute Muziek en eerste kerstdag werd alleen de beste muziek uit de 90`s gedraaid. Al is de doelgroep voor een groot gedeelte hetzelfde als bij de december evenementen, ook op andere momenten in het jaar willen wij voor hen iets organiseren in de Postwagen, aldus de organisatoren.

Een kwalitatieve stapavond voor jong en oud in de Postwagen in Tolbert. Voor slechts 8,- euro koop je een kaart op www.ditevent.nl of www.feestintolbert.nl. Indien het feest niet tijdens de voorverkoop periode is uitverkocht zijn er ook kaarten verkrijgbaar aan de deur voor 10,- euro.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Postwagen Tolbert

Hoofdstraat 53

9356 AV Tolbert

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen