Dive In 2021 - powered by WIFS

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Event in het kader van het DiveIn festival. Livestream via link die met deelnemers gedeeld wordt voorafgaand aan het event.

Over dit evenement

Tijdens dit event met o.a. Marianne Thieme en Merel van Vroonhoven duiken we in de wereld van Allyships. Een thema dat ons als sterke community natuurlijk op het lijf is geschreven.

Marianne Thieme is zeventien jaar lang de politieke leider geweest van wat is uitgegroeid tot een zeer succesvolle, nieuwe politieke stroming. Zij neemt ons mee hoe zij die beweging in gang heeft gezet.

Merel van Vroonhoven heeft jarenlange bestuurlijke ervaring en was voorzitter van Autoriteit Financiële Markten. Na vijfenhalf jaar voorzitterschap besloot zij in 2019 om leraar te worden in het speciaal onderwijs. Merel schreef een boek over haar ervaringen als vrouwelijke topbestuurder en over haar overweging om de stap te maken naar het onderwijs. Ze geeft een inkijkje in haar uitdagingen en de dilemma’s in de bestuurskamers, en vertelt hoe het is om als vrouw in een mannenwereld steeds hoger aan de top te komen. Haar boek lanceert zij op 20 september; tijdens DiveIn hebben wij als WIFS de eer om als één van de eersten het boek ook te mogen ontvangen.

We sluiten de dag af met een tafelgesprek met 2 inspirerende mannelijke leiders uit de financiële wereld, Faisal Setoe en Ugur Pekdemir. Faisal is managing director bij HDI Global Specialty en Ugur is directievoorzitter van Rabobank Amstel en Vecht. We gaan met hen in gesprek over leiderschap en de kracht van diversiteit in het vinden van de juiste balans tussen vertrouwen, verbinding en dienstbaarheid en resultaatgerichtheid.

Het event is gratis voor leden en niet-leden van WIFS.

Kijk op onze eventpagina voor meer informatie:, programma en sprekers: https://www.livevanuitdeloft.nl/divein-powered-by-wifs/


		Afbeelding van Dive In 2021 - powered by WIFS

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator WIFS

Organisator van Dive In 2021 - powered by WIFS

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen