Divine Healing Technician Training met David Frey

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bowling&Partij Krimpen Hof

Waardzicht 1

2922HM Krimpen aan den IJssel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Divine Healing Technician Training (DHTT) is het resultaat van meer dan 6 decennia van Bijbels onderzoek, praktische handoplegging en tienduizenden uren studie door John G. Lake en Curry Blake. Zij hebben tot op heden, samen met de mensen die zij opgeleid hebben meer dan dan 1 miljoen genezingen geregistreerd. Als jij opgeleid wilt worden op gebied van genezing.. zoek niet verder!


Deze training heeft het leven van duizenden mensen veranderd en heeft vele sprekers en bedieners van de dag beinvloed. Bijbelscholen hebben dit onderwijs aangenomen en bijbelgeleerden hebben de DHTT bestempeld als theologisch perfect.


Als jij dus uitgerust wilt worden met praktische kennis over het genezen van zieken, zal je geen betere training vinden. Wij kunnen je garanderen, dat wanneer je de geleerde kennis in de praktijk brengt, je indrukwekkende resultaten zult zien.


John G. Lake Ministries geeft regelmatig DHTT trainingen over heel de wereld. Deze driedaagse training is een intensieve cursus bedoeld om de vaardigheid van de deelnemers op het gebied van genezing te verhogen.


Praktsche informatie:

Datum en tijden: 19 tm 21 Oktober van 10:00 - 17:00 (genezingsdienst op zondag van 14:00-17:00)


Vertaling:

De gehele training is in het Engels met Nederlandse vertaling.


Lokatie

Bowling&Partij Krimpenhof

Waardzicht 1

2922 HM KRIMPEN AAN DEN IJSSEL


Catering:

Eigen broodjes meenemen (er is ook een winkelcentrum in de buurt)


Tijdens de training worden er manuels/handleidingen verkocht. David Frey gebruikt deze manuels in de training. De kosten voor de DHT handleiding is 20 Euro.


Giften:

Hoewel de training vrij toegangelijk is, zijn er natuurlijk ook kosten voor de organistatie. Wil je hieraan bijdragen? Dat kan middels de collecte die gehouden zal worden of door uw gift over te maken op rekeningnummer NL75TRIO0254851347 (op naam van Stichting Interactium) met omschrijving DHT JGLM.

Datum en tijd

Locatie

Bowling&Partij Krimpen Hof

Waardzicht 1

2922HM Krimpen aan den IJssel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen