Gratis

DNHK Young Professionals - Perfectionisme

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
In dit evenement gaan we praten over perfectionisme met trainer & coach Jana Schöll.

Over dit evenement

Heb je wel eens een taak voor de tiende keer opnieuw gedaan, terwijl je weet dat het nu eigenlijk ook al goed is? Of voel je wel eens zo'n druk om iets perfect te doen dat je eigenlijk niet eens aan een taak durft te beginnen?

In dit evenement gaan we het hebben over perfectionisme. Wat is perfectionisme eigenlijk? Waar houdt gezond perfectionisme op en begint ongezond perfectionisme? En het belangrijkste: hoe gaan we het beste om met ‘perfectionistische neigingen’?

Een flinke dosis ambitie is gezond en helpt je vooruit in je werk. Vooral als young professional kun je echter vaak het gevoel hebben dat je voortdurend perfect moet zijn en dat zorgt ervoor dat je je onder druk gezet voelt.

Perfectionisten streven naar perfectie op alle terreinen. Daarbij stellen zij vaak onhaalbare doelen en staan zij zichzelf niet toe fouten te maken. De resulterende druk om te presteren kan leiden tot faalangst of problemen met het gevoel van eigenwaarde veroorzaken, wat uiteraard weer van invloed is op de geestelijke gezondheid. Met als resultaat dat de prestaties juist afnemen.

Trainer & coach Jana Schöllkopf geeft antwoorden op deze en andere vragen.

Jana Schöllkopf heeft zich tot doel gesteld mensen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen en hen zo op het pad naar meer geluk en succes te zetten. Met haar empathische en waarderende manier van doen laat ze ons zien hoe we succesvol kunnen zijn zonder dat ons perfectionisme ons daarbij in de weg staat.

Meer weten over Jana? Klik hier om direct naar haar website te gaan.

Meld je nu aan voor het evenement!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Duits-Nederlandse Handelskamer

Organisator van DNHK Young Professionals - Perfectionisme

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen