€ 11,68

DNZ Netwerkevent | Boekpresentatie Kerkgangers & Zuilenbouwers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Observant

Stadhuisplein 7

Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor dr. Sid Lukkassen en de door hem bijeengebrachte “De Nieuwe Zuil" stond 2018 ten teken van het beschermen van het vrije debat. En met resultaat! Dankzij bijdragen van meer dan tweehonderd donateurs zijn er bijeenkomsten georganiseerd. Nu is ook het langverwachte boek klaar: Kerkgangers en Zuilenbouwers.

Officiële start

Op 8 december zal in Amersfoort het boek worden gepresenteerd. In het boek beschrijft Sid, aan de hand van verhalen uit de samenleving, de noodzaak van De Nieuwe Zuil. Daarmee kan de presentatie van het boek gezien worden als de officiële start van ons ambitieuze project.

Wat gaat er gebeuren?

Naast de boekpresentatie door Sid, zal Jenny Douwes toelichten waarom dit boek zo belangrijk is. Jenny kan uit eigen ervaring meepraten over het veranderende media- en debatlandschap.

Daarnaast zullen we je via een korte update vertellen waar we momenteel als (binnenkort) stichting
 De Nieuwe Zuil staan en wat je de komende tijd van ons kan verwachten.

Netwerken

Deze boekpresentatie is een ideale manier om meer te weten te komen over de noodzaak van De Nieuwe Zuil én om samen te discussiëren, ideeën uit te wisselen, te netwerken, gezellig te borrelenen en andere DNZ-aanhangers te ontmoeten.Kleine vergoeding

De Nieuwe Zuil wordt mogelijk gemaakt door vrijwilligers en donaties. Om deze evenementen mogelijk te maken en omdat het aantal plekken beperkt is, vragen wij een klein bedrag per toegangskaartje.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Observant

Stadhuisplein 7

Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen