€ 8 – € 23

DOCSFAIR Filmfestival

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Pathé Arena

600 ArenA Boulevard

1101 DS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Docsfair filmfestival, het eigentijdse documentaire festival van Nederland. Vrijdag 22 november 2019 in de Pathé Arena, Amsterdam Zuidoost.

Over dit evenement

DOCSFAIR is hét vernieuwende, innoverende en eigentijdse Filmfestival dat zijn eigen moderne documentaires maakt. DOCSFAIR biedt mooie en verrassende documentaires voor een breed publiek. Documentaires die discussie oproepen, de verbeelding prikkelen of ontroeren. Bijzondere films van documentairemakers die jarenlang bezig zijn geweest om hun verhaal te filmen. Persoonlijke verhalen waar de documentairemaker dicht op de huid van de hoofdpersoon zit. Mooie en intieme documentaires die de kijkers meesleuren in het verhaal en spannend zijn om naar te kijken. De intensiteit en het geloof van de documentairemaker in het verhaal waar hij jarenlang mee bezig is, geeft het verhaal een extra dimensie.

Onderwerpen. Human interest onderwerpen, actualiteit en onderzoek, journalistieke onderwerpen, politiek gerelateerde thema’s, maatschappelijke kwesties, persoonlijke verhalen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Pathé Arena

600 ArenA Boulevard

1101 DS Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen