€ 10

Doctalks Deventer - Neske Beks

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kunstenlab-podium

20 Havenplein

7411 ME Deventer

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens de Doctalks avonden nodigen we een bekende documentairemaker uit op het Kunstenlab-podium. Via korte filmfragmenten haken we in op het werk van onze gast en krijgen we zo een kijkje binnen het maakproces van een documentaire. De gasten worden geïnterviewd door de Deventerse filmmaker Sharon Kromotaroeno. Na het interview krijgt het publiek ook de kans om vragen te stellen.

Het is een eer om Neske Beks als allereerste gast te mogen ontvangen.

Neske Beks is multi-disciplinair kunstenaar met een basis in theater, woord, beeld en muziek. Ze is voornamelijk werkzaam als filmmaker en schrijver, maakt documentaires en performances en schrijft proza.

In de (hybride) documentairefilms Eigen Volk, Beyond My Walls (VPRO) en Mookie (NCRV) vormt haar multidisciplinaire achtergrond de bedding. Nadat Beks in 2002 de Hollandse Nieuwe Toneelschrijfprijs won, richtte ze onder de vleugels van Productiehuis Frascati de Schrijf[werk]plaats Frascati op (2003-2006) en toerde ze met diverse onewomanshows door Nederland. Anno nu, 2017, schrijft ze met steun van een debutantenbeurs van het Nederlands Letterenfonds - aan de opvolger van haar literaire debuut De Kleenex Kronieken (2014) en werkt ze aan diverse filmplannen. Ze woont en werkt in Nederland en op Mallorca.

Een activiteit van Onder de Wolken powered by Kunstenlab-Podium

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kunstenlab-podium

20 Havenplein

7411 ME Deventer

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen