Doe Maar tribute by Rondje Doe Maar

Venster Acties

Weinig tickets over

Doe Maar tribute by Rondje Doe Maar

Zes topmuzikanten zorgen voor een spetterend meezingfeest met hits als ‘Is dit Alles’, ’32 jaar’ ‘Belle Helene’, ‘smoorverliefd’ en ‘de Bom

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Muziektheater Beusichem Markt 31 4112 JR Beusichem Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

De hittrein van Rondje Doe Maar dendert retestrak door alle grote hits van Doe Maar. Deze hits behoeven geen introductie meer. Iedereen kent ze! Doe Maar behoort tot één van de meest succesvolle Nederpopbands van Nederland. Nog dagelijks worden hun hits grijsgedraaid bij vele radiostations. Doe Maar zelf speelt helaas niet meer en is ook niet meer live te zien… daarom zorgt Rondje Doe Maar ervoor dat je kunt blijven genieten van de fantastische hits van Doe Maar! Mis deze ultieme Doe Maar ervaring niet.

Afbeelding van Doe Maar tribute by Rondje Doe Maar

De hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar zijn onder andere onze theatertour i.s.m. Mojo Theaters/George Visser Productions en het verzorgen van het voorprogramma van UB40 (met Ali Cambell) op een uitverkocht Dicky Woodstock festival. Leden van Rondje Doe Maar speelde al eerder met Vrienden van Amstel Live band, Guido’s Orchestra met o.a. Lionel Richie, Tina Turner, Nick en Simon, Doe Maar, Simply Red e.v.a.

Als Rondje Doe Maar speelt, dan is het altijd feest!

Weinig tickets over