Doe Maar tribute by Rondje Doe Maar

Doe Maar tribute by Rondje Doe Maar

Venster Acties en details

€ 15,91

Datum en tijd

Locatie

Muziektheater Beusichem

Markt 31

4112 JR Beusichem

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Zes topmuzikanten zorgen voor een spetterend meezingfeest met hits als ‘Is dit Alles’, ’32 jaar’ ‘Belle Helene’, ‘smoorverliefd’ en ‘de Bom

Over dit evenement

De hittrein van Rondje Doe Maar dendert retestrak door alle grote hits van Doe Maar. Deze hits behoeven geen introductie meer. Iedereen kent ze! Doe Maar behoort tot één van de meest succesvolle Nederpopbands van Nederland. Nog dagelijks worden hun hits grijsgedraaid bij vele radiostations. Doe Maar zelf speelt helaas niet meer en is ook niet meer live te zien… daarom zorgt Rondje Doe Maar ervoor dat je kunt blijven genieten van de fantastische hits van Doe Maar! Mis deze ultieme Doe Maar ervaring niet.

Afbeelding van Doe Maar tribute by Rondje Doe Maar

De hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar zijn onder andere onze theatertour i.s.m. Mojo Theaters/George Visser Productions en het verzorgen van het voorprogramma van UB40 (met Ali Cambell) op een uitverkocht Dicky Woodstock festival. Leden van Rondje Doe Maar speelde al eerder met Vrienden van Amstel Live band, Guido’s Orchestra met o.a. Lionel Richie, Tina Turner, Nick en Simon, Doe Maar, Simply Red e.v.a.

Als Rondje Doe Maar speelt, dan is het altijd feest!

Delen met vrienden