Doelen stellen en plannen maken voor meer succes als ondernemer

Venster Acties

Doelen stellen en plannen maken voor meer succes als ondernemer

Je hebt enorm ambitieuze plannen, maar op de een of andere manier lukt het je niet om jouw plannen uit te voeren en je doelen te bereiken.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Restaurant Plein 7 Kerkplein 7 3441 BG Woerden Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 7 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Heb je wel eens van die ochtenden dat je achter je laptop kruipt en je eigenlijk niet helemaal weet met welke taak je zal beginnen? Er liggen zoveel onafgemaakte klussen dat je daardoor niet meer goed voor jezelf helder krijgt, hoe en op welke volgorde je dit weg gewerkt krijgt. Hierdoor ga je dingen uitstellen op zijn beloop laten. Terwijl je ondertussen ook met enorm ambitieuze plannen rond loopt.

Je vision board loopt over van de doelen, maar hoewel je vol zit met ideeën is het op de een of andere manier niet helemaal duidelijk wát je precies moet gaan doen om die doelen te gaan behalen. En aan het einde van de maand kijk je weer terug op een drukke maand die vol was met afspraken en allerlei dingen die tussendoor kwamen, maar van die ambitieuze plannen die je had is nog niets terecht gekomen.

Je neemt jezelf voor: in de komende maanden ga je er wel mee aan de slag. Dan ga je eindelijk je to-do-lijst weg werken, dat e-book schrijven, je marketing weer goed scherp krijgen. Ga je eindelijk eens die online-cursus afmaken die je al een tijdje geleden gekocht hebt. Totdat je je realiseert dat je al deze dingen al weken en maanden aan het opschuiven bent, en telkens komt het er niet van.. ☹

Wel, cry no more. Hier is de oplossing waardoor je ervoor zorgt dat je dit kwartaal super productief bezig bent en je doelen gaat behalen.

Afbeelding van Doelen stellen en plannen maken voor meer succes als ondernemer

De GrowthCLUB workshop is jouw kans om een dag even van een afstand naar jouw bedrijf te kijken en weer focus aan te brengen. Samen met jou maken we een succesplan voor de komende 90 dagen. Jij en je team (hoe waardevol is het als je samen met je collega's de planning maakt) keren getraind en met bewezen strategieën terug naar je bedrijf. Om met een helder doel voor ogen en nieuwe inzichten en middelen samen aan de slag te gaan om jouw doelen sneller te bereiken.

Leer van de bewezen strategieën die ondernemers de afgelopen 90 dagen hebben gebruikt om hun winst te vergroten, winnende teams te bouwen en minder uren te werken. Luister goed. Maak aantekeningen. Bepaal welke methoden en technieken goed voor jouw bedrijf zijn en laat hen voor je werken.

Een GrowthCLUB workshop creëert enorme resultaten. Je vertrekt met:

  • Energie, visie en focus voor de komende 90 dagen in jouw bedrijf.
  • Direct bruikbare strategieën en technieken om jouw winst te vergroten
  • Een kant-en-klaar implementatieplan voor de eerstvolgende 90-dagen
  • Krachtig (zelf)vertrouwen, leiderschap en besluitvormingsvaardigheden om jou en jouw bedrijf nog verder te brengen.
Afbeelding van Doelen stellen en plannen maken voor meer succes als ondernemer

Investering GrowthCLUB deelname kost € 495,- (ex btw) inclusief lunch en materialen en duurt een hele dag.