Gratis

DOOH On the Move

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

P60 Pop Podium

100a Stadsplein

1181 ZM Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op donderdag 11 november duiken we in de ontwikkelingen van Digital Out-of-Home.

Over dit evenement

Digital Out-of-Home; wellicht het meest publieke digitale medium dat bestaat. Uit onderzoek blijkt dat de advertentiebestedingen aan DOOH wereldwijd met 10,3% per jaar zullen stijgen. Van 16,7 miljard dollar in 2019 naar 33,3 miljard in 2026.

Kortom; de markt groeit, het medium blijft zich ontwikkelen, ook mede door Programmatic Advertising. Doordat het cookieloze tijdperk steeds dichterbij komt, neemt het belang van contextueel targetting enorm toe en wordt DOOH in de mediamix voor adverteerders steeds belangrijker. Hoe speel jij hierop in?

Op donderdag 11 november duiken we samen met VIA in de ontwikkelingen van Digital Out-of-Home. We blikken terug op een roerige tijd, maar blikken vooral met een frisse blik vooruit, gaan in op insights en data.

Bovendien krijg je zelf de mogelijkheid om de interactie aan te gaan met een aantal digitale schermen in de DOOH Xperience Room, waarbij je onder andere kunt strijden voor te gekke prijzen!

Je bent welkom vanaf 09:15 uur bij P60 in Amstelveen. Het inhoudelijke programma start om 10:00 uur en eindigt rond 11:30 uur.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

P60 Pop Podium

100a Stadsplein

1181 ZM Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Exterion Media

Organisator van DOOH On the Move

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen