€ 0 – € 30

DoorBrekers Business Break

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Midden Nederland Hallen

Thorbeckelaan 123

3771 ED Barneveld

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

DOORBREKERS BUSINESS BREAK

DoorBrekers Business Break is een ontspannen en inspirerende avond voor ondernemers en hun partners, maar ook voor business professionals, zoals managers en leidinggevenden.

De Business Break start om 17:00 uur in het Kleine Auditorium van de Midden Nederland Hallen en duurt tot 19:30 uur. De avond is een combinatie van inspiratie en input en voldoende mogelijkheden om uitgebreid te netwerken en connecten in het Grand Café met andere ondernemers.

GASTSPREKER PAUL DE JONG
Deze keer hebben we Paul de Jong, senior pastor van LIFE Church uit Auckland, Nieuw Zeeland te gast. Paul is een zeer gedreven, succesvolle en invloedrijke leider, pastor, auteur en ondernemer. Hij is al jarenlang betrokken bij DoorBrekers en zit in DoorBrekers' advisory board. Paul heeft een groot hart om het Koninkrijk van God te bouwen met de talenten die God aan ondernemers heeft gegeven. Naarmate de kerk groeit in kracht en financiële positie, groeit ook de mogelijkheid om als kerk invloed te hebben in de maatschappij. Dat betekent dat meer mensen kunnen horen van de onvoorwaardelijke liefde van Jezus en leven worden vernieuwd.

Met Paul de Jong en Peter Paauwe


'PIMP YOUR BURGER' BUFFET

Tijdens het netwerken in de Grand Café is er een netwerkbuffet met burgerbroodjes die op eigen wijze belegd kunnen worden met runderburgers en diverse extra’s en sauzen.

PROGRAMMA
16:30 uur - Inloop met koffie
17:00 uur - Input van Peter Paauwe en Paul de Jong
18:00 uur - Netwerkbuffet 'Pimp Your Burger' in het Grand Café
19:30 uur - Einde

Dit event wordt gelijktijdig gehouden met het DoorBrekers Youth Event voor tieners, ook in de Midden Nederland Hallen. Heb je of ken je tieners in de leeftijd van 12 tot 18 jaar, dan kan je deze twee events mooi combineren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Midden Nederland Hallen

Thorbeckelaan 123

3771 ED Barneveld

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen