Gratis

DoorBrekers Christmas Giveaway - Barneveld

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Midden Nederland Hallen

123 Thorbeckelaan

3771 ED Barneveld

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een kerstpakket voor jou als mantelzorger!

Over dit evenement

DoorBrekers is een snelgroeiende kerk met locaties in Alblasserdam, Amersfoort, Amsterdam, Barneveld, Goes en Zwolle. Sinds enkele jaren organiseert DoorBrekers een kerstpakkettenactie, waarbij we mensen extra in het zonnetje willen zetten. Dit jaar wil DoorBrekers, net als vorig jaar, mantelzorgers uit de gemeente Barneveld graag waarderen voor hun geweldige inzet door een kerstpakket aan te bieden t.w.v. €25. Ben jij mantelzorger in de regio Barneveld en heb je interesse om een (gratis) kerstpakket te ontvangen, bestel dan hierboven een (gratis) ticket. Wees er snel bij, want er zijn 350 pakketten beschikbaar.

Met je ticket kun je een kerstpakket ophalen in de Midden Nederland Hallen in Barneveld op zondag 15 december tussen 13:00-16:00 uur.

Kerstpakketten worden niet bezorgd en kunnen niet op andere momenten of op andere locaties opgehaald worden. Meld je dus alleen aan voor een kerstpakket als je in de gelegenheid bent om je pakket op te halen op bovengenoemde plaats en tijd. 1 kerstpakket per huishouden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Midden Nederland Hallen

123 Thorbeckelaan

3771 ED Barneveld

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen