€ 0 – € 15

DoorBrekers LEAD

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Midden Nederland Hallen

Thorbeckelaan 123

3771 ED Barneveld

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

DoorBrekers LEAD

Zaterdag 26 januari 2019

Met Peter Paauwe, Ilona Paauwe en Dr. Robi.

DoorBrekers Lead is een belangrijke dag waar we investeren in mensen. Groei in leiderschap zal een grote positieve invloed hebben in je persoonlijk leven, je relaties, je werk en je business. DoorBrekers LEAD bouwt daarnaast ook aan de cultuur van de kerk in Nederland. We geloven dat een sterke kerk, met sterke leiders, verschil kan maken in de wereld.

Meer informatie op www.DoorBrekers.nl/LEADSprekers

Naast Peter & Ilona Paauwe, senior pastors van DoorBrekers, en verschillende mensen van het DoorBrekers Team, is Dr. Robi te gast bij DoorBrekers LEAD.

Dr. Robi is een klinisch psycholoog uit Australië. Hij is wereldwijd een veelgevraagd spreker over onderwerpen zoals psychologie en mentale en emotionele gezondheid. Hij combineert het beste van de wetenschap met de Bijbel en staat bekend om zijn heldere en humoristische manier van spreken. Dr. Robi heeft erkende praktijken waar hij mensen helpt met trauma-revalidatie, opvoedingsprogramma's, mentale en emotionele gezondheid en het overwinnen van verslavingen en destructieve gewoontes.Programma

10:00 uur
Main Sessions
Met o.a. Peter Paauwe, Ilona Paauwe en Dr. Robi

12:00 uur
Lunchbreak
Met o.a. connecting lunch, waar je de mogelijkheid hebt om te connecten met verschillende DoorBrekers Teams.

13:30 uur
Main Sessions
Met o.a. Peter Paauwe, Ilona Paauwe en Dr. Robi

16:00 uur
Einde programmaVeelgestelde vragen

Is er parkeergelegenheid?
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de Midden Nederland Hallen.

Is er vertaling mogelijk? / Is there translation available?
Sommige sessies zijn Nederlandstalig, sommige zijn Engelstalig. Er zijn gratis te lenen headsets aanwezig, waarop je live vertaling krijgt van het Engels naar het Nederlands. Je kunt er één reserveren bij je ticketregistratie.
Some sessions are Dutch spoken, some are English spoken. There are free headsets with live translation from Dutch to English. Please let us know during ticketregistration if you would like to use a translation headset.

Zijn er bij de Midden Nederland Hallen mogelijkheden voor lunch?
Ticketregistratie voor DoorBrekers LEAD is gratis. Je kunt zelf lunch meenemen. Er zijn géén opties om bij (of in de directe buurt van) de Midden Nederland Hallen lunch te kopen. Er zijn ook twee verschillende toegangstickets inclusief lunch beschikbaar. Je kunt kiezen voor een ticket inclusief toegang tot het lunchbuffet in de Grand Café van de Midden Nederland Hallen, en een ticket waarbij je tijdens de lunchbreak een lunchbox naar keuze kunt ophalen. Je kunt tijdens het bestelproces een keuze selecteren.

Ik ben verhinderd?
Tot 7 dagen voor het event zijn tickets restitueerbaar, je krijgt je geld dan teruggestort op je rekening. Je kunt je ticket ook zonder problemen aan iemand anders doorgeven.

Ik heb een andere vraag.
Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met DoorBrekers Office, via t. (0342) 435 954 of via e. info@DoorbBrekers.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Midden Nederland Hallen

Thorbeckelaan 123

3771 ED Barneveld

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen