€ 0 – € 15

DoorBrekers LEAD

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Midden Nederland Hallen

Thorbeckelaan 123

3771 ED Barneveld

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

DoorBrekers LEAD

Zaterdag 14 september 2019

Met Peter Paauwe, Ilona Paauwe, Ps. Jeffrey Rachmat en JPCC Worship.

DoorBrekers LEAD is een belangrijke dag waar we investeren in mensen. Groeien in leiderschap zal een grote positieve invloed hebben in je persoonlijk leven, je relaties, je werk en je business. DoorBrekers LEAD bouwt daarnaast ook aan de cultuur van de kerk in Nederland. We geloven dat een sterke kerk, met sterke leiders, verschil maakt in de wereld.

Meer informatie op www.DoorBrekers.nl/LEAD
Sprekers

Naast Peter & Ilona Paauwe, senior pastors van DoorBrekers, en verschillende mensen van het DoorBrekers Team, is Ps. Jeffrey Rachmat te gast bij DoorBrekers LEAD.

Hij is de pastor van Jakarta Praise Community Church in Jakarta; een geweldige, invloedrijke kerk in Indonesië. Jeffrey Rachmat is succesvol ondernemer geweest en zal ons onderwijzen over het bouwen van kerken en bedrijven met de principes van het koninkrijk.
Sidney Mohede met JPCC Worship

JPCC Worship is het worshipteam uit de kerk van Ps Jeffrey Rachmat. Ze zijn gepassioneerd om Gods liefde over te brengen door middel van hun aanbidding. Ze hebben meerdere nummers geschreven en verschillende hiervan gepubliceerd en uitgegeven op hun albums.
Veelgestelde vragen

Is er parkeergelegenheid?

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de Midden Nederland Hallen.

Is er vertaling mogelijk? / Is there translation available?

Sommige sessies zijn Nederlandstalig, sommige zijn Engelstalig. Er zijn gratis te lenen headsets aanwezig, waarop je live vertaling krijgt van het Engels naar het Nederlands. Je kunt er één reserveren bij je ticketregistratie.

Some sessions are Dutch spoken, some are English spoken. There are free headsets with live translation from Dutch to English. Please let us know during ticketregistration if you would like to use a translation headset.

Zijn er bij de Midden Nederland Hallen mogelijkheden voor lunch?

Ticketregistratie voor DoorBrekers LEAD is gratis. Je kunt zelf lunch meenemen. Er zijn géén opties om bij (of in de directe buurt van) de Midden Nederland Hallen lunch te kopen. Er zijn ook twee verschillende toegangstickets inclusief lunch beschikbaar. Je kunt kiezen voor een ticket inclusief toegang tot het lunchbuffet in de Grand Café van de Midden Nederland Hallen, en een ticket waarbij je tijdens de lunchbreak een lunchbox naar keuze kunt ophalen. Je kunt tijdens het bestelproces een keuze selecteren.

Ik ben verhinderd?

Tot 7 dagen voor het event zijn tickets restitueerbaar, je krijgt je geld dan teruggestort op je rekening. Je kunt je ticket ook zonder problemen aan iemand anders doorgeven.

Ik heb een andere vraag.

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met DoorBrekers Office, via t. (0342) 435 954 of via e. info@doorbrekers.nl


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Midden Nederland Hallen

Thorbeckelaan 123

3771 ED Barneveld

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen