Venster Acties
Doorstart van een failliet restaurant
Masterclass: doorstart van een failliet restaurant
Waar en wanneer
Datum en tijd
Locatie
REM Restaurant Bar Rooftop Amsterdam Haparandadam 45 1013 AK Amsterdam Netherlands
Kaart en routebeschrijving
Zo werkt het
Beleid voor refunds
Over dit evenement
Mijn naam is Robbert Peek en ik ben gespecialiseerd in aan- en verkoop van noodlijdende bedrijven en doorstarts. Dat doe ik voor ondernemers én voor eigen rekening. Tijdens de eerste lockdown in mei 2020 startte ik een restaurant door in Bergen aan Zee. Ik schreef in die periode ook mijn eerste boek ‘De doorstart, warm of koud?’.
Een restaurant doorstarten vergt een speciale aanpak. Ik heb een Masterclass ontwikkeld speciaal gericht op de horeca waarin ik je in één middag alles vertel hoe je een succesvolle doorstart realiseert. Ik deel mijn ervaringen met veel praktische tips en belangrijke juridische zaken leg ik je helder uit.
Onderwerpen die ik bespreek zijn talrijk en beginnen bij het vinden van een geschikt faillissement, uitkijken voor de curator, overname van vergunningen en verplichtingen, de waarde van de activa en het uitbrengen van een bieding. En natuurlijk een aantal ‘kijk uit voor deze valkuilen’ en ‘de 10 beste adviezen’.
Er worden veel faillissementen voorspeld met name in de horeca. Na deze Masterclass sla je eenvoudig je slag.