Gratis

dōTERRA Autumn Tour 2017 - België, Tongerlo

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Torenhof

Geneinde 1

2260 Tongerlo

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Je eigen gezondheid in handen nemen met NATUURLIJKE ESSENTIELE OLIËN? Het kan!


Op 6 en 7 september 2017 vond de jaarlijkse Conventie in Amerika plaats waar doTERRA haar nieuwste producten voorstelde en op haar markt lanceerde. De nieuwe oliën zullen pas in juni 2018 op de Europese markt verdeeld worden, dus voor ons is het even wachten. We zijn zo benieuwd, want deze nieuwe oliën gaan de wereld in de essentiële oliën werkelijk veranderen!

doTERRA start binnenkort met haar Autumn Tour 2017 in Europa. Ook deze keer staat België opnieuw op de kalender, voor het tweede jaar op rij.


Wil je ontdekken wat essentiële oliën voor de gezondheid van jou en dat van je gezin kunnen betekenen, dan is dit event jouw kans! Je kan tijdens deze avond kennismaken met de producten van doTERRA, haar bedrijfsvisie, enkele wetenschappelijke bevindingen, ... en misschien ook al één van de nieuwe oliën ruiken! Je zal daar ook andere Belgische liefhebbers van essentiële oliën ontmoeten en hun verhalen horen vertellen. Het belooft alvast een inspirerende avond te worden met enkele verrassingen in petto.

De Belgische Autum Tour 2017 vindt plaats in Restaurant/brasserie Torenhof, Geneinde 1 te Tongerlo-Westerlo, gelegen tegenover de abdij van Tongerlo.

De toegang en parking zijn gratis.


We kijken uit om jou daar te ontmoeten. Ken je nog anderen die geïnteresseerd zijn in essentële oliën, neem ze gerust mee en kom samen de 'sfeer' opsnuiven tijdens deze avond!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Torenhof

Geneinde 1

2260 Tongerlo

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen