€ 20

dōTERRA Trainingsdag Back to Basics, methode Allyse Sedivy

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hilversum - De Witte Bergen

2 Rijksweg

3755 Eemnes

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Een gezellige middag in Eemnes, waarin we samen gaan oefenen met de succesvolle methode van Allyse Sedivy om anderen te helpen met dōTERRA.

Over dit evenement

In september en oktober van dit jaar heeft Allyse Sedivy twee trainingen van een week in Praag gegeven voor Diamonds en hoger. In deze weken hebben we exact de stappen geleerd om succesvol te zijn met dōTERRA. De resultaten van de mensen die geweest zijn, zijn nu al ongelooflijk!

Inmiddels hebben een aantal teamleden van ons ook een week in Praag geboekt. Omdat niet iedereen onmiddellijk naar Praag kon of goed genoeg Engels spreekt, hebben we zelf als team een trainingsdag over deze succesvolle methode gepland. We gaan lekker oefenen met elkaar, zodat je straks precies weet, wat je tegen potentiële klanten, delers en bouwers moet zeggen en waar je ze vandaan haalt.

Het wordt een super leerzame dag met veel fun. Kom je ook? Het is handig om voor die tijd alvast zoveel mogelijk van de www.dailymentorcalls.com door te nemen, zodat je al bekend bent met de informatie en we er deze dag dieper op in kunnen gaan.

Je bent van harte welkom en neem vooral eventuele teamleden mee! Ook voor mensen die net starten met hun dōTERRA business of vastgelopen zijn. Kant en klare recepten voor een succesvol 2020!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hilversum - De Witte Bergen

2 Rijksweg

3755 Eemnes

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen