doTERRA Wellness Avond | Kerst Editie

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Thuis bij Laurien

Jan Massenstraat 15 Naarden-Vesting

1411RW Naarden-Vesting

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Een heerlijke avond waar je lekker tot rust kan komen & praktische tips voor een ontspannen feestmaand.

Over dit evenement

Het is woensdagavond, ergens begin december 2020 en mijn telefoon trilt: “Heeeey meis, lang niet gesproken! Wanneer zien we elkaar weer eens?” Yes, gezellig, is mijn eerste gedachte. Ik ben namelijk niet zo van het appen, live kletsen is veel leuker.

“Even in mijn agenda kijken!” stuur ik gedachteloos terug. Ik sla mijn agenda open en begin te bladeren. Ja, fuck… Het is weer december. Alles staat volgeboekt met leuke plannen. Sinterklaas met vrienden, sinterklaas met ouders, kerst met de schoonfamilie, kerst met ouders, brunchen met vriendinnen, cadeautjes kopen, etentjes organiseren… Met een zucht typ ik mijn volgende berichtje: “Uuhhh… januari goed?”

Herkenbaar?

Ik vind de feestdagen hartstikke leuk, met alle gezelligheid, het samenzijn en de heerlijke etentjes. Toch merk ik dat ik het vaak moeilijk vind om tussen de bedrijven door écht momentjes voor mezelf te vinden. Momenten waarin ik helemaal tot mezelf kan komen en volledig kan ontspannen. En moet je nagaan, dan heb ik nog niet eens kids…

Toen we het binnen ons DoTerra team hadden over een event in december werd al snel duidelijk dat ik hierin niet de enige ben. Al snel was het dus besloten: Als we een event gaan organiseren in december, wordt het thema “Rust en ontspanning tijdens de feestdagen”.

Dus, hier zijn we dan. We organiseren een heerlijke avond waar iedereen lekker tot rust kan komen én we praktische tools en tips uitdelen om ook tijdens de feestdagen lekker momentjes voor jezelf te pakken. En wat kan daarbij beter helpen dan onze geliefde oliën van DoTerra?

Het programma in het kort:

Het is mogelijk om mee te eten, wij zorgen voor een heerlijke biologische, vegan maaltijd. Andere dieetwensen kunnen uiteraard worden doorgegeven en wees vooral niet bang om “moeilijk te doen” want onze kok houdt wel van een uitdaging. Ook zullen er thee en snacks aanwezig zijn tijdens het programma.

Na het eten gaan we met de oliën aan de slag. We gaan jullie verschillende manieren bijbrengen om even lekker tot jezelf te komen, die je tijdens de feestdagen, en uiteraard op iedere andere dag, kan inzetten om een moment van gronding en ontspanning te creëren. We nemen jullie bij de hand voor een handmassage en gaan ook nog met voetreflexologie aan de gang. Verder delen we uit onze eigen ervaring tips en ideeën en mag een gezamenlijke meditatie ook niet ontbreken.

Praktische info:

Datum: 13 december

Tijd: 18:00 (als je mee wil eten Bio-Vegan maaltijd)

18:45 (als je al gegeten hebt)

Locatie: NME- InBredius(in het park), Kievitstraat 42, 3443 BG Woerden

Belangrijk: Een test- of vaccinatiebewijs is niet nodig.

Annulering: Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 6 december. Mochten we de training niet door kunnen laten gaan ivm maatregelingen waar we niet onderuit kunnen laten we dat zo snel mogelijk weten en krijg je 90% van je ticket teruggestort.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Thuis bij Laurien

Jan Massenstraat 15 Naarden-Vesting

1411RW Naarden-Vesting

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Lifelong Impact - Christiaan & Jasmijn

Organisator van doTERRA Wellness Avond | Kerst Editie

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen