€ 11,20 – € 37,89

Double Single!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Restaurant Coster 52 Haarlem

22 Lange Veerstraat

2011 DB Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Double Single! De twee leukste dingen die er bestaan: lekker singletjes door de speakers horen en single zijn! Of nee, toch niet… ;). Af en toe is single zijn heerlijk, je kan de gekste dingen doen zonder dat je partner er iets van vindt. Maar we denken dat elke single wel eens verlangt naar een relatie. Maar hoe vind je tegenwoordig nog iemand die single is? In de kroeg, bij een festival, op Tinder, op werk, in de Albert Heijn of tijdens het uitlaten van je hond… En dan? ALS iemand single is, hoe weet je dat hij / zij single is? Niemand heeft op zijn / haar voorhoofd geschreven: IK BEN SINGLE, DATEN?!

Voor deze struggle komen we met het Double Single feest. HET meest ‘vrij gezellige’ feest van Haarlem waar je zowel singletjes kan aanvragen als DE leukste singles uit Haarlem e.o. kan ontmoeten. MATCH :).

50 personen kunnen zich opgeven voor de activiteit voorafgaand aan het feest: ‘Eet met je date’. De bedoeling is dat je voorafgaand je opgeeft en een X aantal stellingen en een aantal standaard vragen invult zodat wij je kunnen matchen voor 3 eetdates. Woehoe wat een verrijking :)! 1 date tijdens het voorgerecht, 1 date tijdens het hoofdgerecht en 1 date tijdens het nagerecht.

Ben je single, geef je op. Of ken je leuke vrijgezellen. Geef ze dan op.
PS: Ben jij de enige vrijgezel in je vriendengroep, neem dan 1 van je leukste bezette vriend/vriendin mee :). Zo lief zijn we.

Double Single, het meest vrijgezellige feestje van Haarlem en omstreken voor 23+!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Restaurant Coster 52 Haarlem

22 Lange Veerstraat

2011 DB Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen