€ 32,47

Douw&Koren Inspiratiesessie Crowdfunding

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Overkant

Gedempt Hamerkanaal 135

1021KP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Leer van de experts of en hoe crowdfunding bij je past

Sinds 2010 verpersoonlijkt Douw&Koren crowdfunding: we doen onderzoek naar de ontwikkeling van de markt, organiseren Europa’s grootste crowdfunding events en werken dagelijks aan de meest inspirerende crowdfunding campagnes, waarvan we er inmiddels 350 maakten. Bijvoorbeeld met Peerby, die met crowdfunding binnen een week 2 miljoen euro binnenhaalde voor de internationalisering van de organisatie. Niet onbelangrijk is het bijkomende effect wat bij hen heel duidelijk werd: ze wierven veel nieuwe leden door de aandacht hun crowd. Of met Daan Roosegaarde die door crowdfunding wereldwijde aandacht kreeg voor zijn Smog Free Tower. Onze campagnes laten ondernemers samen met hun crowd bergen verzetten!

In deze inspiratiesessie leg jij de basis voor jouw eigen crowdfunding ambities. Met deze inspiratiesessie hopen we je uit te dagen om anders na te denken over jouw crowd en om hen te zien als partners en participanten in jouw plannen. Door crowdfunding in te zetten ga je naar jouw plan kijken als een kleine of grote revolutie die je met jouw crowd mogelijk maakt.

In twee uur leer je of en hoe crowdfunding bij je past en ontdek je aan de hand van geslaagde en niet-geslaagde voorbeelden hoe jij crowdfunding zou kunnen inzetten voor marketing, ambassadeursschap en financiering. Na afloop krijg je Het Grote Crowdfunding Boek (t.w.v. 29,99) mee naar huis zodat je alles nog eens goed kunt nalezen of je opgedane kennis kunt delen met je teamleden.


Wat haal je uit deze sessie?

  • Jij leert of en op welke manier crowdfunding bij jou past

  • Kunt al je vragen kwijt bij dé crowdfunding experts

  • Ontdekt aan de hand van eerdere campagnes alvast hoe wij te werk gaan

  • Ontdekt alvast hoe je crowdfunding kunt gebruiken voor financiering, marketing en ambassadeurs

  • Je barst van de energie om met crowdfunding aan de slag te gaan.

  • Je krijgt na afloop Het Grote Crowdfunding Boek mee naar huis

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Overkant

Gedempt Hamerkanaal 135

1021KP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen