€ 240,79

Douw&Koren Masterclass Crowdfunding - 30 augustus 2017 AMSTERDAM

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Overkant

Gedempt Hamerkanaal 135

1021KP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Masterclass Crowdfunding

Leer van de grondlegger hoe je crowdfunding succesvol inzet voor financiering, marketing en ambassadeursschap.

Simon Douw is sinds de opkomst van crowdfunding hét aanspreekpunt in het crowdfunding landschap. Met zijn bureau bracht hij meer dan 350 campagnes naar succes en in deze masterclass leg jij met zijn begeleiding de basis voor jouw eigen crowdfunding ambities. In één dagdeel leer je aan de hand van geslaagde en niet-geslaagde voorbeelden hoe jij het maximale effect uit je crowdfunding campagne haalt. Zet deze kennis meteen om in de praktijk en maak in de masterclass een eerste ontwerp voor jouw crowdfunding campagne. Een unieke kans om samen met andere gedreven organisaties, in een intieme setting, te leren hoe je samen met de crowd plannen realiseert en hier ook de vruchten van plukt.


Wat haal je uit onze masterclass?

  • Jij leert hoe je met crowdfunding jouw doelbedrag (of meer) ophaalt

  • Je ontdekt hoe je crowdfunding in kan zetten als tool voor meer zichtbaarheid

  • Jij weet hoe je crowdfunding kunt gebruiken om jouw klanten om te zetten in waardevolle ambassadeurs.

  • Je zet deze kennis meteen om in een eerste campagne-ontwerp

  • Test dit ontwerp meteen en ontvangt waardevolle feedback

  • Je barst van de energie om met crowdfunding aan de slag te gaan.

  • Je krijgt na afloop Het Grote Crowdfunding Boek mee naar huis zodat je alles nog eens goed nalezen of je opgedane kennis kunt delen met je teamleden
ToolsIn de masterclass werken we met onze crowdfunding tools: het Crowdfunding Canvas, het Plan de Campagne en de Crowdladder. Deze tools zijn door ons ontwikkeld in de dagelijkse praktijk van het ontwikkelen en ondersteunen van crowdfunding campagnes. Na afloop van de masterclass ontvang je Het Grote Crowdfunding Boek (t.w.v 29,99), waarin veel van onze kennis, stappenplannen, cases en tools zijn gebundeld.Over Douw&Koren

Bij Douw&Koren werken we sinds de opkomst van crowdfunding aan de allervetste revoluties met de crowd (al 350!). Bijvoorbeeld met Peerby, die middels crowdfunding binnen een week 2 miljoen euro binnenhaalde voor de internationalisering van de organisatie en veel nieuwe leden wierf. En Het Nationale Ballet, dat door crowdfunding de kloof naar het publiek weet te overbruggen. Of met Daan Roosegaarde die door crowdfunding wereldwijde aandacht kreeg voor zijn Smog Free Tower.
Veelgestelde vragen

Kan ik mijn ticket ook op factuur bestellen?
Ja, deze mogelijkheid is er wel, maar het is stukken sneller om via iDeal je ticket te bestellen. Kan je niet via iDeal betalen? Stuur dan een mail naar info@douwenkoren.nl voor het bestellen van je ticket op factuur. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen sturen we jou de factuur op. Na betaling ontvang je van ons je ticket.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Overkant

Gedempt Hamerkanaal 135

1021KP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen