€ 124,50 – € 249

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

EYE Filmmuseum

1 IJpromenade

1031 KT Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Inmiddels weten we allemaal dat de wereld radicaal aan het veranderen is door een tsunami van zich exponentieel ontwikkelende technologie. Maar wat is daarbinnen een zingevend toekomstperspectief voor de mensheid, leiderschap en business?

Op zoek naar een nieuw perspectief en zingeving trok Rolf Winters met zijn vrouw en drie kinderen vijf jaar lang rond de wereld op zoek naar de verborgen Wisdom Keepers. Ze leefden bij verschillende volksstammen op alle continenten. Dit alles legden ze vast op film waaruit de indrukwekkende documentaire DOWN to EARTH is ontstaan. Een documentaire die dit jaar al meer dan 130.000 bioscoopbezoekers in hun hart heeft geraakt en vele levens heeft veranderd. De film wordt inmiddels veelvuldig ingezet binnen opleidingsinstituten en binnen bedrijven die serieus zijn over hun maatschappelijke relevantie en footprint.

Business Leaders organiseert in samenwerking met de makers van DOWN to EARTH en Sublime FM een unieke middag voor de top van het Nederlandse Bedijfsleven. Een middag waarin we in het prachtige Eye Filmmuseum stilstaan bij de toenemende snelheid waarmee de wereld verandert. We bekijken DOWN to EARTH, en gaan in gesprek met maker Rolf Winters over de betekenis van de film voor leiderschap en organisaties. Hoe kan je in een technologisch exponentieel ontwikkelende wereld als leider en organisatie werken vanuit je eigen zingeving, bijdragen aan een mooiere wereld en tegelijkertijd financieel het spel op het hoogste niveau meespelen? Gun jezelf een inspirerende interactieve middag over de echte vragen van deze tijd.

VOOR WIE: directies en hoger management

PROGRAMMA DINSDAG 5 SEPTEMBER:
13:00 - 13:30 Inloop
13:30 - 14:00 Welkom en keynote ‘The era of Purpose’
(Joel aan ’t Goor, CEO Business Leaders)

14:00 - 15:30 Filmvertoning (in Dolby Surround)
15:30 - 16:00 Q&A met filmmaker Rolf Winters
16:00 - 16:30 Pauze
16:30 - 17:00 Keynote 'Wisdom-based Leadership en de disrupters van morgen' (Rolf Winters)
17:00 - 18:00 Dialoog met publiek
18:00 - 19:00 Afsluiting met hapje en drankje


Klik hier voor de trailer van DOWN to EARTH

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

EYE Filmmuseum

1 IJpromenade

1031 KT Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen