Venster Acties

Registraties zijn gesloten

Bedankt voor de aanmelding! Tot donderdag 26 maart op de DPA College #1 | PROJECTDEALERDAG!

DPA College #1 | PROJECTDEALERDAG

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Cruquiusweg 109 + 111 1019 AG Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beschrijving

Graag nodigen wij u en uw team van harte uit voor de eerste DPA College: een dag waarin u in 3 x 50 minuten uw kennis over een specifiek onderwerp vergroot én waar de merken hun nieuwste collecties tonen.

Op donderdag 26 maart 2015 om 13:00 bent u van harte welkom in de showrooms van Design Post Amsterdam op Cruquiusweg 109 en 111.

Wij bieden u acht interessante colleges, waarvan u er per persoon drie kunt kiezen.
Hieronder het programma van de dag, lees verder voor meer informatie over de colleges van de verschillende merken.
Programma:
13:00 - 13:30 / ontvangst Cruquiusweg 109 Q met Koffie en Thee
13:15 - 13:30 / u ontvangt uw persoonlijke tijdsschema met hoe laat u waar wordt verwacht
13:40 - 14:30 / college blok 1
14:40 - 15:30 / college blok 2
15:40 - 16:30 / college blok 3
16:30 - 17:00 / gezamenlijk Hapje + Drankje Cruquiusweg 111M


+++

Vanaf 17:00 nodigt Design Post Amsterdam u van harte uit voor een inspirerende lezing met "Hospitality' als onderwerp. Meer informatie over de invalshoek van deze lezing en de sprekers zal binnenkort bekend worden gemaakt.

17:00 - 18:30 | DPA Talk #07 'Hospitality'
18:30 - 20:00 | gezamenlijk Hapje + Drankje Cruquiusweg 111M

+++

DPA College #1 | Projectdealerdag


Meer over de colleges waar u uit kunt kiezen:

__________________________________________

College 1 / Eikelenboom: ‘10 kant en klare oplossingen voor Het Nieuwe Werken’

Een fijne werkplek verdient goede verlichting. Eikelenboom biedt 10 kant en klare oplossingen voor werkplekverlichting. Deze plug and play probleemoplossers bieden het gewenste licht, de juiste hoeveelheid licht, zien er fraai uit en zijn zeer eenvoudig te plaatsen in bestaande en nieuwe interieurs.


__________________________________________

College 2 / Arper: ‘Leather by your imagination’

Een project goed opleveren is al een kunst op zich. Maar hoe zorg je ervoor dat je opdrachtgever tevreden blijft? Onder andere door de keuze van slimme, duurzame materialen. Leer is zo’n materiaal.
Dit college bij Arper gaat in op de mogelijkheden van dit materiaal. Wat zijn de verschillen in kwaliteiten en waardoor zijn deze verschillen ontstaan. Welke leersoort is het meest geschikt voor de toepassing in projecten? Hoe moet ik leer behandelen? Hoe kan ik het soepel te houden? Al deze en andere vragen komen aan bod.
Elmo neemt u mee in de wereld van leer.

__________________________________________


College 3 / Palau: ‘Duurzaamheid: de juiste keuze, de juiste prijs!’

Duurzaamheid van een gestoffeerd meubel start met een tijdloos design, een stevige constructie en gebruik van hoogwaardige en ecologisch verantwoorde materialen. We gaan in op de verschillen die in de markt bestaan op dit vlak en het advies dat u kunt geven aan uw klant. Ook zal ingegaan worden op de mogelijkheid die u heeft om te sturen naar een ecologisch-duurzame oplossing in de zakelijke omgeving .


__________________________________________

College 4 / Flos: ‘LEDs meet Flos'

LED verlichting: iedereen past het tegenwoordig toe. Maar wordt het ook correct toegepast? Het gebruik ervan is anders dan de reguliere verlichting welke zolang is gebruikt. Maar gelden deze regels ook voor LED? Flos laat u aan de hand van voorbeelden de do's and don'ts zien.

__________________________________________

College 5 / Arco: ‘Local wood: omdat niet al het moois van ver hoeft te komen…’

In 2013 introduceerde Arco de Local Wood Collectie: producten van massief eikenhout uit de omgeving van Winterswijk. Tijdens dit college vertellen wij u graag alles over de samenwerking met lokale partners, onze visie op houtverwerking en de bijzondere eigenschappen van dit hout.


__________________________________________

College 6 / Kvadrat / Danskina: ’Don't go for second best'

Kvadrat en Danskina vertellen u over de technische en praktische aspecten van de producten. Wat is de functie van welk materiaal? Wat maakt iets duurzaam? Wat maakt iets sterk? Wat is het verschil tussen product A en B? Wat zijn de gebruikerseigenschappen?
Aan de hand van voorbeelden en technische informatie wordt duidelijk gemaakt waarom bepaalde concessies niet altijd zijn vruchten afwerpt. U krijgt 'tools' in handen uw klant zo goed mogelijk te informeren en mee te denken in de vraagstelling van de klant.

__________________________________________


College 7 / Montis: ‘Vormschuim: omarm het comfort’

Montis gelooft dat mooie vormgeving ook gewoon comfortabel moet zijn. Vormschuim biedt hiertoe dé oplossing! Dit proces geeft een grote vrijheid in vormentaal en het comfort is kwalitatief hoogwaardig. Hoe gaat dit proces in zijn werk? Wat zijn de eigenschappen van vormschuim? 'Omarm het comfort', maar hoe doet Montis dit?

__________________________________________


College 8 / Moroso: ‘Fashion meets Fabrics’

Vakmanschap en maatwerk afgestemd op de hedendaagse industriële procestechnieken. Unieke producten worden gecreëerd met als grootste inspiratie bron industrieel design, hedendaagse kunst en de high fashion industrie. Tijdens dit college krijgt u inzage in deze processen.


__________________________________________DPA College #01 | Projectdealerdag
Donderdag 26 maart | 13:00 – 16:30