DPA Talk 3# | DESIGN + HOSPITALITY

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Design Post Amsterdam

Cruquiusweg 111-M

1019 AG Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

'Design is a branding tool in hospitality' wordt 11 september georganiseerd in samenwerking met ArchitectuurNL

Gilian Schrofer en Jochem Leegstra tonen een overzicht van recente projecten en geven hun visie op het onderwerp. Onder leiding van moderator Jeroen Junte gaan ze de discussie aan met elkaar en het publiek.

Over de sprekers:

-Gilian Schrofer heeft een achtergrond in de horeca, zijn loopbaan als ontwerper begon in de jaren ’90. Met zijn ontwerpbureau Concern heeft hij veel hospitality-projecten opgepakt. Zo is hij onder andere verantwoordelijk voor het vormgeven van de Horeca bij het Amsterdamse Stedelijk Museum.

-Jochem Leegstra is oprichter van de Amsterdamse creative agency …,staat. Naast advertising, branding en visuele identiteit verzorgt …,staat ook het design en de architectuur van bekende opdrachtgevers als Bols, Nike en de nieuwe Amsterdamse winkelketen Bilder & de Clercq. Recente hospitality projecten zijn The Student Hotel in Amsterdam en een pop-up bar voor drankmerk Remy Martin.

——————–

DPA Talk #03 | Design + Hospitality
Donderdag 11 september | 17:00 – 20:00 (inloop vanaf 16:30)

NB Er is beperkte parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein van Design Post Amsterdam. Houd er rekening mee dat ook in dit gedeelte van Amsterdam betaald moet worden voor parkeren aan de openbare weg.

Datum en tijd

Locatie

Design Post Amsterdam

Cruquiusweg 111-M

1019 AG Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen