€ 79

Draagvlak en beweging creëren in je organisatie – hoe doe je dat?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Zalen van Zeven Bollenhofsestraat

Bollenhofsestraat 138-A

3572 VT Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Hoe krijg je mensen in organisaties in beweging naar een gedragen uitkomst als je niet direct de leiding over hen hebt?

Over dit evenement

Wil jij als veranderaar je invloed vergroten?

Hoe krijg je mensen in beweging als je niet direct de leiding over hen hebt? Daarover gaat dit event. Je wil als veranderaar je invloed vergroten om draagvlak en beweging te creëren voor jouw opgave. Welke kennis, instrumenten of vaardigheden heb je daarvoor nodig? Dit event is van en voor veranderaars die werken in situaties waar het resultaat afhangt van de mate waarin de betrokken mensen in beweging komen. We gaan elkaar inspireren, van elkaar leren en aan de slag om deze vraag uit te werken.

Of je nou veel ervaring hebt of weinig, of je ervoor gestudeerd hebt of je wil het faciliteren van verandering toevoegen aan je instrumentarium als leidinggevende, voor iedereen is het werken in co-creatie van waarde.

Voor wie?

Jij hebt de taak om mensen in beweging te krijgen voor een vraagstuk. Dat kan elke veranderopgave zijn. Bijvoorbeeld een andere manier van werken met Agile implementeren. Of flexibilisering en digitalisering. Of vitaliteit in de organisatie. Vanuit je functie of als nieuwe rol ga jij dit realiseren, als hoofdtaak of erbij. Je moet en wil het samen doen, in co-creatie. Want je weet dat je daarmee draagvlak realiseert en dat je samen mensen in beweging kunt krijgen. Gedeeld eigenaarschap. Samen ontwikkelen, leren en bouwen. Een helder doel voor ogen en er dan de schouders onder zetten.

Je staat ook meteen voor veel vragen

Er moet zo veel gebeuren. Waar begin je nou? Hoe krijg je zicht op de opgave, hoe enthousiasmeer je mensen, zowel koplopers als de rest? Hoe onderzoek je het onderwerp en kom je tot creatieve en werkbare oplossingen? En hoe zorg je ervoor dat al die goede ideeën uiteindelijk ook verder gedragen worden en gaan werken?

Waarom dit event?

Omdat jij het ook niet alleen moet doen. Omdat er bij andere organisaties mensen werken zoals jij, die tegen vergelijkbare uitdagingen aanlopen. Omdat het samen werken aan deze en meer vragen, en het delen van inzichten en oplossingen iedereen kan inspireren en helpen om op je eigen werk weer verder te gaan.

Je invloed begint hier: zet jouw onderwerp op de agenda

Natuurlijk geven we dit event ook samen met jullie vorm. Welk onderwerp houdt jou bezig binnen het thema van draagvlak en beweging creëren? Samen maken we de agenda, dat is echte co-creatie! Wil je bijvoorbeeld weten:

  • Hoe kan ik in een korte vergadering tot gedragen besluiten komen?
  • Hoe krijg ik het hoger management mee?
  • Hoe zorg ik dat het niet alleen bij ideeën blijft, maar dat er ook echt iets gebeurt?

Voorafgaand aan het event inventariseren we waar jullie aan willen werken. Op het event werken we in een of meer rondes aan deze vragen. Jullie bepalen als groep welk product je oplevert bij de thema’s. Dat kan een checklist zijn, een werkvorm, een handreiking, of de afspraak om een thema nader te onderzoeken.

Wanneer je je aanmeldt, kun je je onderwerp meteen indienen via een digitaal post-it bord! Op onderstaande afbeelding zie je welke onderwerpen reeds zijn ingediend.

Wie organiseren dit?

Wij zijn Marjolijn en Sanne van ImpactNetwork en we zijn ervaren facilitators van verandering. Wij zien dagelijks in ons werk de waarde van co-creatie. Samen met de mensen die het aangaat uitdagingen aanpakken. Daarnaast ervaren we dat dat werk soms eenzaam kan zijn. Het lukt ons namelijk ook niet altijd, wij worden ook vaak voor uitdagingen en vragen gesteld. Het is dan zo waardevol om vakgenoten te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Dat willen wij met dit event mogelijk maken. Doe je met ons mee?

Praktische info

Als deelnemer, ben je verzekerd van: een inspirerende en interactieve middag met vakgenoten en experts, koffie/thee en een gezellige borrel.

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

Team ImpactNetwork,

Sanne Roemen (https://www.linkedin.com/in/sanneroemen/)

Marjolijn de Graaf (https://www.linkedin.com/in/marjolijndegraaf/)

Samen zijn wij de motor achter ImpactNetwork. Dit is het platform voor veranderaars om elkaar te ontmoeten, te inspireren en samen te ontwikkelen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Zalen van Zeven Bollenhofsestraat

Bollenhofsestraat 138-A

3572 VT Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen