Drachtster Strúntocht
€ 11,20
Drachtster Strúntocht

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Drachten

Raadhuisplein

Drachten

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Drachtster Strúntocht is een wandeltocht van ongeveer 9 kilometer door Drachten. Deelnemers kunnen kennis maken met Drachten, de monumentale panden naast moderne architectuur, bedrijven, scholen, sport, cultuur, winkels, verborgen straten en de Drachtstervaart.

Het wordt een avond wandelen, ontdekken en beleven!

Met medewerking van het bedrijfsleven, diverse sportclubs en kunstbeoefenaars uit Drachten en de regio zal Drachten volop in de spotlights komen te staan. Deelnemers krijgen de gelegenheid om binnen te kijken in instellingen en gebouwen waar men normaal niet in de gelegenheid is dit te doen.

Met De Drachtster Strúntocht wil de organiserende stichting geld inzamelen om dit jaar aan het gehandicapte kind in- en om Drachten middelen te kunnen schenken die niet uit de regulier daarvoor bedoelde budgetten kunnen komen en toch dringend noodzakelijk zijn.

De stichting Drachtster Strúntocht is verantwoordelijk voor de organisatie en wordt hierbij geholpen door een commissie gevormd uit vier Drachtster serviceclubs. Dat zijn (JCI) Juniorkamer De Friese Wouden, Kiwanis Drachten, Lions Livius en Rotary De Friese Wouden.

Drachten wil je meelopen!

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Drachten

Raadhuisplein

Drachten

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen