€ 82,53

DRAWING AS SELF LOVE PRACTICE

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

"ik kan écht niet tekenen", "dit ziet er niet uit", "het lijkt niet".

Zomaar een greep uit de veelgehoorde reacties van mensen op hun eigen tekeneningen. We zijn regelmatig onze eigen grootste kritucus en waar we bij anderen al het goede zien, zijn we vaak onnodig streng voor onszelf. Een vel papier kan dan ook werken als een spiegel; oppeens zie je jezelf met al je tekort komingen, en dan moet je nog beginnen.. Hetken jij jezelf in deze beschrijving en zou jij graag meer willen tekenen maar durf je niet, of vind je ook "dat je het niet kan"? Dat je dan is deze workshop iets voor jou!

In deze workshop gaan we namelijk werken aan een positieve mindset die nodig is om vanuit liefde en vertrouwen te creeren, leer je die innerlijke kritische stem te herkennen en wellicht zelfs de mond te snoeren (al is het maar voor even). Want als we naar die stem blijven luisteren vergeten we waar het uiteindelijk eigenlijk over gaat; plezier hebben in het maken! Uiteindelijk kan je ergens alleen maar beter worden door te oefenen en laten we dat proces dan vooral gebruiken om lol te hebben in plaats van onszelf naar beneden te praten.

Het einddoel is in deze workshop dus minder belangrijk en vooral het plezier van het doen staat centraal. Er is vollop inspiratie aanwezig en je krijgt de mogelijkheid om met verschillende materialen te experimenteren en jou grenzen op te zoeken in een veilige, vrije en ontspannen setting.

Je krijgt les van Sella Molenaar die bekend staat om haar minimale en intuïtieve tekenstijl. In haar visie zijn het juist vaak de losse lijnen, "fouten" en imperfecties die een illustratie tot leven laten komen en een eigen karakter geven. In deze workshop leer je buiten je compfortzone te treden, maar tegelijkertijd lief te zijn voor jezelf en bovendien van je "fuck ups" te houden.

De workshop is geschikt voor iedereen met interesse in illustratie, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Er is plaats voor maximaal 8 personen, zodat er ruimte is voor veel persoonlijke feedback. Ervaring is niet noodzakelijk en je gaat met een goed gevoel, heel veel mooie experiementen en zelfgemaakte illustraties naar huis!


Kosten: €80,- incl. btw en materiaal, hapje & drankje

Locatie: Je vindt Studio Sella Molenaar op de Kanaalstraat nummer 149

Let op! Sorry we doen niet aan refunds, maar mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen kan je iemand anders in jou plaats laten gaan. Geen toegang meer na aanvang, dus kom op tijd!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen