€ 98,09

Dream. Define. Act.- met Claudia Mayer

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Spring House

De Ruijterkade 128

1011 AC Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Toegangskaarten zijn inclusief 1 gratis maand Braenworks Society Basic membership!

Programma: Dream. Define. Act. - with Claudia Mayer

Neem de regie en ontwerp de toekomst van jouw creatieve onderneming.

  • Spreektaal: Nederlands

  • Inloop: 18.30uur

  • Aanvang: 19:00

  • Afsluiting 22:00

  • Programma:

Claudia werkt al jaren vanuit Simon Sinek's Golden Circle-theorie. Door praktische opdrachten kom je steeds dieper in je gedachten, op zoek naar het antwoord op de vraag:" Waarom?". Wat is de échte reden dat je wil wat je wil. Vanuit die kern ontwikkel je vervolgens een helder stappenplan richting jouw doel. Ook doe je leuke, praktische oefeningen met je groep. Door middel van visualisaties creëer je jouw eigen vision canvas. Aan het eind van de sessie ga jij naar huis met je eigen actielijst, je bent startklaar om je visie om te zetten.

Ze was jaren verantwoordelijk voor de marketing en communicatie bij een groot internationaal bedrijf. En net toen het leven niet beter leek te kunnen, gebeurde het. De in Oostenrijk geboren, altijd goedlachse Claudia Mayer kon niet langer onderdrukken dat ze een héle grote switch wilde maken. En zo begon Claudia Mayer's #CreativeRevolution.

Ze besloot zichzelf om te scholen, zodat ze de kennis die ze had opgedaan in haar carrière als communicatie expert toegankelijk kon maken voor creatieve ondernemers. Zo startte ze met Coaching By Claudia. Meer dan honderd tevreden klanten en toehoorders later, werd ze onderdeel van de Braenworks Society. Wij zijn er trots op deze dat ze nu haar op maat gemaakte sessie wil delen met de Braenworks Society.


Braenworks Society

Braenworks Society is hét creatieve business platform waar jouw persoonlijke creativiteit centraal staat. We koppelen artiesten, designers en andere mensen met creatieve expertise aan business experts, overheden en bedrijven. Zo helpen we creatieve communities meer mensen bereiken en vergroten we het verdienvermogen van makers en denkers. Ook helpen we overheden en bedrijven om creativiteit te injecteren in teams en om te zetten naar impact Op die manier bevorderen we de #CreativeRevolution. De kennis, ervaring en inzichten die samenkomen in de society zijn ook beschikbaar in onze executive business school; de Braenworks Academy.


Braenworks Academy

Braenworks Academy is dé business school voor ambitieuze creatieve professionals. Via een klassikaal en online leerprogramma dat bestaat uit 7 modules. Samen met verschillende soorten creatieve ondernemers werk jij aan je eigen business- of carrièreplan. Met elke Training Day krijg jij een introductie op een van onze 7 Braenworks Business Thema's. Tegelijkertijd maak je kennis met de visie, werkwijze en filosofie van de "Braenworks Academy". Kom snel kennis maken en beleef een inspirerende middag op onze locatie in hartje Amsterdam. Welkom bij jouw #CreativeRevolution!


Meer over Claudia Mayer

Na een internationale marketingcarrière coacht zij creatieve ondernemers met als doel om marketing en verkoop te vereenvoudigen zodat haar cliënten meer tijd houden voor hun creatief werk. Core-businesskennis wordt op een toegankelijke en visuele manier gepresenteerd middels de 6-stappen Business Design Game. Claudia werkt met ambitieuze creatieve ondernemers over de hele wereld, via virtuele of face-to-face sessies, interne teamworkshops en groepsworkshops. Claudia is als Co-Active® Coach getraind en werkte 8 jaar in de internationale creatieve industrie (in het bijzonder verlichting/interieurontwerp en architectuur).


Locatie:

Spring House

De Ruijterkade 128,

1011 AC Amsterdam

Mail je vragen naar society@braenworks.com


Website: http://braenworks.com/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Spring House

De Ruijterkade 128

1011 AC Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen