Gratis

Drechtsteden.All-Connected: 'Hoe krijg je nieuwe klanten'

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro Netwerkplein

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Met ons team van ondernemende mensen uit de regio organiseren wij elke eerste dinsdag van de maand een zakelijk event.

Vanaf 16.00 uur staat er altijd een kwalitatief hoogstaande workshop of kennissessie op het programma. Het bijwonen hiervan is op inschrijving, maar gratis.

Deze maand:

Hans Jansen is al 30 jaar ondernemer in hart en nieren. Hij deelt zijn kennis over het ondernemersvak op een humoristische en persoonlijke manier tijdens bijeenkomsten en workshops.

'De overeenkomst tussen rare vogels en ondernemers'

In deze workshop laat Hans je kennis maken met verschillende vogelsoorten. ‘Hoe vogels hun voedsel vinden’ verschilt namelijk niet zoveel van ‘Hoe ondernemers hun klanten vinden’.

Wat zijn de verschillende stijlen, hoe kun je gebruik maken van je kwaliteiten en deze het beste toepassen. Blijf niet langer broeden op je huidige ei, maar bedenk een nieuw ei [vóór 1 mei ;-)]. Wijzig je strategie en vindt nieuwe klanten.

Nieuwsgierig? Kom dan op dinsdag 4 april naar de workshop ‘De overeenkomst tussen rare vogels en ondernemers’ en leer op ludieke wijze wat de overeenkomsten tussen vogels en ondernemers zijn en hoe je hier gebruik van kunt maken bij je zoektocht naar nieuwe klanten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro Netwerkplein

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen