Uitverkocht

Dreef, locatietheater Schweigman&

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jachthaven Haddock

Archerpad 8

1324 ZZ Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Soms lijkt het alsof de vaste grond onder je voeten verdwijnt. Wat doe je op zo’n moment; spring je op de vaste wal of spring je de diepte in? Waar je uitkomt weet niemand. Of je je voeten droog houdt, weet ook niemand. Overgave aan het onbekende lijkt de enige oplossing…

In 2006 maakte Schweigman& de locatievoorstelling Dreef. Omdat Schweigman& in 2018 vijftien jaar bestaat, keert de publieksfavoriet dit jaar terug in Almere (try-outs) en Den Bosch.

"Je krijgt het gevoel midden in een sprookje te zijn beland, waar alles mogelijk is”. Dagblad Trouw

Try outs
Houd er rekening mee dat u een try out bezoekt. Try outs zijn voor ons van groot belang: we gebruiken deze eerste voorstellingen als experiment, bijv. om te kijken naar de interactie met het publiek. Het is zelfs mogelijk dat de voorstelling kort wordt stopgezet. U heeft een belangrijke rol als ‘proefpubliek’, u helpt ons met onze zoektocht en spel. Dankuwel hiervoor!

Via deze website kun je kaarten kopen voor de try-out in Almere (goed bereikbaar met OV, 20 minuten met de bus vanaf Amsterdam Amstel).

Dreef is vervolgens te zien in Den Bosch op theaterfestival Boulevard. > Kaartverkoop Boulevard.

LET OP: Dreef speelt op locatie in een natuurgebied met water en onverharde paden. Het is helaas niet geschikt voor mindervaliden of mensen met claustrofobie.

Datum en tijd

Locatie

Jachthaven Haddock

Archerpad 8

1324 ZZ Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen