Gratis
Drieluik: Netwerk jezelf naar jouw ideale baan

Drieluik: Netwerk jezelf naar jouw ideale baan

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Dellaertweg 1

1 Dellaertweg

2316 XB Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Drieluik: Netwerk jezelf naar jouw ideale baan

Over dit evenement

Wil jij daadkrachtige stappen zetten om te weten wat voor baan je wilt, wat jou uniek maakt en weten hoe je die ideale baan bemachtigt? Dan is deze exclusieve training, bestaande uit 3 workshops op locatie, iets voor jou! Let op, dit is de tweede workshop uit de reeks van drie.

Let op! Aanmelden kan enkel via de website van JobOn.

Waarom meedoen met deze workshop(s)?

Herken jij je in uitspraken als: “Ik zoek werk met meer betekenis en voldoening, maar weet eigenlijk niet wat dat voor mij precies inhoudt.”, “Ik ken mijn eigen kwaliteiten (nog) niet.”, “Ik wil mezelf beter kunnen presenteren tijdens sollicitatie- en netwerkgesprekken.” of “Ik weet wat ik niet leuk vind, maar niet wat ik wel leuk vind.” En ben je het zat om te solliciteren?

Hoe zou het zijn als:

  • je zou weten wat je kwaliteiten zijn en wat voor betekenisvol werk daar het best bij past?
  • je hier enthousiast en overtuigend over kunt vertellen aan anderen?
  • je het werk dat je graag wilt doen kunt krijgen zónder die vervelende sollicitatieprocedure?
  • je een weg zou gaan die maar zo weinig mensen bewandelen dat je weinig concurrentie hebt voor het werk dat jij leuk vindt om te doen?

Tijdens deze training haal je binnen anderhalve maand jouw unieke kwaliteiten naar boven, leer je welk betekenisvol werk daar bij past en ontdek je hoe je dit werk krijgt zonder te solliciteren. Het programma is opgebouwd uit 3 workshops die om de week plaatsvinden op woensdagochtend. Zo bereik je in een beknopte periode jouw doel.

Over de trainer

Ervaren trainer en carrierecoach Alex Berendsen deelt tijdens deze training zijn meest waardevolle kennis en ervaringen, die hij de afgelopen jaren al met honderden klanten heeft gedeeld. Hij garandeert je dat je na afloop duidelijkheid hebt over wat je wilt en hoe je dit voor elkaar krijgt.

Het drieluik met 3 workshops

Workshop 3: Netwerk jezelf naar jouw ideale baan

Er is je vast wel eens verteld dat je moet gaan netwerken. Daar zijn we het mee eens, want door te netwerken ben je eerder dan je concurrenten zichtbaar voor de écht leuke functies. Maar hoe netwerk je op een voor jou natuurlijke manier en ook slim? Het antwoord op die vraag is eenvoudiger dan je denkt en ontdek je tijdens deze workshop.

Je leert hoe je jezelf in een netwerkgesprek zó presenteert dat je gesprekspartner razend enthousiast wordt.

Meld je aan!

Aanmelden kan via de website van JobOn: https://jobon.nl/events/netwerk-jezelf-naar-jouw-ideale-baan-onderdeel-drieluik-serie-2/

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen