€ 0 – € 7,50

Drink, eat & meet at Chuck Studios

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Chuck Studios B.V.

28 Tussen de Bogen

1013 JB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Chuck Studios is productiemaatschappij voor high-end food content. Chuck Studios maakt beeld voor food & drink adverteerders: film, fotografie en alles daar tussenin. Met twee studios, alle equipment en een 12 man sterk team van specialisten maakt Chuck Studios televisiecommercials, online content en stills voor alle grote food-merken. Adverteerders als McDonalds, Douwe Egberts, KFC, Campina, Nestlé en Unilever zijn bij Chuck Studios kind aan huis.

Donderdag 23 augustus nemen de makers van Chuck Studios ons mee door het doolhof van foodvertising. Aan de hand van cases en stellingen ontdekken we of marketeers, bedenkers en makers elkaar beter van dienst kunnen zijn. En als al het gelul over eten je hongerig of dorstig maken: wij zorgen weer voor voldoende Warsteiner, wijn, fris, tapas.

Like? Bestel dan snel je kaartje op Eventbrite. Gratis voor leden, niet-leden betalen 7,50.


*** Privacy statement ***

Tijdens het evenement kunnen er foto's en filmopnamen van je worden gemaakt. Deze opnamen kunnen worden vertoond op social media en/of op de website van The FreeForce en/of in emails en nieuwsbrieven. Door een ticket te bestellen ga je er in principe mee akkoord dat er foto's en filmopnamen van je worden gemaakt. Wil je dit toch liever niet? Laat het dan ons tijdens het event even weten.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Chuck Studios B.V.

28 Tussen de Bogen

1013 JB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen