Drive-India
€ 16,20
Drive-India

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

't Goude Hooft

Dagelijkse Groenmarkt 13

2513 AL Den Haag

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zaterdagavond 5 november 2016 is het dan eindelijk zo ver. Het evenement Drive-India zal dan plaatsvinden. Wij organiseren dit evenement voor de ontwikkelingsorganisatie MIVA. Hiermee willen wij Joseph helpen, zodat hij de arme kinderen in India naar school kan brengen met zijn schoolbus. Alleen is deze bus oud, versleten en onveilig. Het is dus tijd voor een nieuwe schoolbus. 

Drive-India vindt plaats in de prachtige club 1660 van ’t Goude Hooft in Den Haag. Het evenement begint met een film gevolgd door een borrel. Tijdens deze borrel zal er een veiling worden gehouden. Gedurende de avond zijn er allerlei lekkere hapjes, drankjes en ons zelf gebrouwen Joseph bier waarvan u kan genieten tijdens de film of terwijl u volledig los gaat met bieden tijdens de veiling.

Houdt u er rekening mee dat pinnen helaas niet mogelijk is, dus zorg dat u voldoende cash bij u heeft.

Wilt u ons helpen met Joseph zijn nieuwe bus? Koop dan hier uw kaartje en dan zien wij u snel.

Let op: 18+


Parkeergelegenheid
Er is parkeergelegenheid in de buurt. De parkeergarages die in de buurt zitten zijn: Torengarage, Grote Markt City Parking, Plein of Noordeinde. Dit zit op loopafstand van ’t Goude hooft. Ook is er gelegenheid om een fiets bewaakt te stallen in de Biesieklette fietsenstalling op het Buitenhof of de Driehoekjes. Den Haag centraal en halte “De Grote Markt” zitten ook op loopafstand van de locatie af.


 


 

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

't Goude Hooft

Dagelijkse Groenmarkt 13

2513 AL Den Haag

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen