Drive My Car

Venster Acties

Drive My Car

Onvergetelijke (!) roadmovie van Ryûsuke Hamaguchi. Als je dat wilt met heerlijke sushi-maaltijd (zie hieronder). Oscar winnaar.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Het Spoorhuis Vinkeveen 68 Demmerik 3645 ED Vinkeveen Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 3 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Japan 2022 Onvergetelijke (!) roadmovie van Ryûsuke Hamaguchi. Oscar voor de beste niet-Engelstalige film. Als je wilt kun je bij deze film ook een verrukkelijke sushi-maaltijd bestellen (zie hieronder).

Normaal bestuurt de eigenzinnige theateracteur en -regisseur Yûsuke Kafuku zelf zijn rode Saab 900 Aero coupé, maar voor een klus in Hiroshima krijgt hij, zeer tegen zijn zin in, een chauffeur. Dat is de jonge Misaki Watari, die net als Kafuku gebukt blijkt te gaan onder een enorm, onverwerkt trauma. Complex, maar vloeiend verteld verhaal over verlies, acceptatie en onderlinge communicatie, gebaseerd op handvol korte verhalen van schrijver Haruki Murakami. Winnaar van de prijs voor het beste scenario op Cannes 2021 en in 2022 genomineerd voor vier Oscars, waarvan de prijs voor Beste Internationale Speelfilm werd verzilverd.

Omdat dit een lange film (179 minuten) is maken we er een bijzondere avond van: we beginnen om 18.00 uur en lassen een sushi-pauze in van 30 minuten. Het is daarom mogelijk (maar niet verplicht hoor) om bij het filmkaartje ook overheerlijke sushi te bestellen. Als je de tickets hebt gekocht krijg je van ons bericht hoe dat kan.

Zondag 12 februari 2023, aanvang 18.00, zaal open 17.30. Film duurt 3 uur plus 30 minuten pauze. Prijs inclusief koffie/thee onbeperkt en wat lekkers: euro 13,50.

Werkt het bestelproces niet: verlaag je beveiligingsinstellingen voor deze site of mail ons op info@hetspoorhuis.nl.