€ 187,54

'Droom-Bewegen-Vormgeven

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cultuurhuis Monopole

13 Langestraat

5038 SB Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

‘Droom-Bewegen-Vormgeven’

Ervaar het krachtig samenwerken van lichaam en geest.
Dit is voor mensen die hun denken, doen en voelen gesynchroniseerd willen hebben.

Tijdens deze dag:
Doorloop je een programma die bestaat uit een mix van yoga, mindfulness en praktisch jouw eigen leven vormgeven. Jij komt uit je hoofd door middel van yoga, ademhaling en meditatie oefeningen. Zodat jij wakker wordt om te dromen over wat jij nu werkelijk wil.
Deze activiteiten dragen bij om zicht te krijgen op dieperliggende wensen en verlangens in jouw zelf vormgegeven toekomst.
Je gaat aan de slag met verschillende opdrachten waardoor jij inzicht krijgt waar je nu staat en waar je naar toe wil. Daardoor wordt je bewust van de keuzes en mogelijkheden, die je om gaat zetten in concrete acties.
Het ervaren van krachtig samenwerken van lichaam en geest, geeft energie om ideeën en dromen te vertalen naar praktische handelingen, die bijdragen aan jouw zelf gekozen toekomst. Dit zorgt ervoor dat jij je ontwikkelt, als individu zijnde in je werk, thuis situatie en op persoonlijk vlak.

Na de bijeenkomst:
De dag heeft geleid tot meer bewustwording van waar jij nu staat en waar je naar toe wil.
Je hebt je eigen zicht op je binnenwereld vergroot.
Je hebt voor jezelf een helder beeld gekregen waarom jij de dingen doet die je doet, of wilt gaan doen, met een waardevolle route daar naar toe.
Je hebt voor jezelf een richting gevonden, waardoor jij keuzes kan maken (nee tegen een ander, ja voor jezelf) dat geeft rust en energie.
Je voelt je opgeladen, energiek en krachtig. Zowel fysiek als mentaal, met een helder gemoed.
Met een krachtig zelfvertrouwen en praktische tools om te toekomst gesynchroniseerd in denken, doen en voelen tegemoet te gaan.

Jacob en Lisa zijn de twee facilitators. Beweging is, samen met dromen, een belangrijk onderdeel in hun (werkend) leven. Zo ook voor deze bijeenkomst

Jacob van Hoek (1983) is een Life Designer. Hij helpt jou je eigen leven vorm te geven, zoals jij wil dat die er uit komt te zien. Door vragen te stellen maakt hij je wakker, zodat je kan beginnen met dromen. Met alleen willen kom je nergens, Jacob helpt je met het uitzetten van een waardevolle route. Zodat jij weet welke stappen je gaat zetten, je energie hebt om ’s ochtends uit bed te komen, een reden hebt (naar andere toe) om nee te zeggen. Je weet waarom je de dingen doet die je doet, met plezier en dat je lekker in je vel zit.

Lisa Akerboom (1973) is werkzaam als coach in het onderwijs en daarnaast is ze een gepassioneerd en bezield yoga-en pilatesdocent. In haar lesgeven vormt de eeuwenoude filosofie van de yogaleer, de spirituele zoektocht en fysieke beoefening een bron van inspiratie. Met haar warme persoonlijkheid, nuchtere en directe manier van communiceren creëert ze in elke setting een veilige en open sfeer. Door middel van meditatie, ademhalingsoefeningen en yoga maak je verbinding met dieperliggende lagen van je zijn en kun je (her)nieuwd contact maken met je authentieke zelf. Lichaam en geest vormen in de hereniging een helende combinatie. Dit geeft kracht, energie en vertrouwen en levert inspirerende, nieuwe inzichten en een perspectief op je ontwikkelmogelijkheden van dit moment. Meer info via www.yogadelisa.com

Praktische informatie

Wanneer: Zaterdag 14 april 2018
Tijd: 10:00 tot 16:30
Locatie: Kinderopvang Monopole tilburg (cultuur-bso) - Langstraat 13, Tilburg
Inclusief: koffie en thee, lunch, fruit, drankje op het einde
Groepsgrote: maximaal 16 deelnemers

Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie: neem contact op met:
Jacobvanhoek@gmail.com
06 17098403

of

info@yogadelisa.com
06 41242012

Jouw facilitators

Jacob en LisaDelen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cultuurhuis Monopole

13 Langestraat

5038 SB Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen