DUO VOORSTELLING

Venster Acties

DUO VOORSTELLING

Marjolien Pieks en Eljakim van de Sande zijn beide afkomstig uit verschillende delen van Nederland:

Door Cultuurhuis Almere Buiten

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 10 jun. 2023 20:00 - 22:00 CEST

Locatie

Cultuurhuis Almere Buiten Baltimoreplein 112 Ingang naast Bibliotheek (Erfgoedhuis), 3e etage 1334 KA Almere Buiten Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Marjolein Pieks en Eljakim van de Sande zijn beide afkomstig uit verschillende delen van Nederland: Marjolein uit het Zuiden en Eljakim uit het Noorden. In Almere komen ze samen om hun eigen unieke verhalen te vertellen. Tijdens deze bijzondere avond met twee voorstellingen, laten wij graag nieuwe producties zien aan het publiek.

Maak kennis met twee getalenteerde artiesten uit verschillende delen van Nederland en geniet van hun unieke perspectieven op het leven.

MARJOLEIN PIEKS

"Weet het maar niet. Put uit het onbekende en wees stil met alles dat je in je hebt: je aanwezigheid. Niets meer en niets minder"

Marjolein Pieks, dichteres en zangeres gaat de theaters in zonder script of programma of idee.

Vanuit het niet weten wordt haar adem zang, haar woorden een gedicht, haar gebaren een dans. "De mens is een niet wetend wezen. Dat te accepteren is bijna onmenselijk maar niet onmogelijk"

Marjolein Pieks maakt geen theater maar geeft ruimte aan het theatrale. Vanuit de improvisatie zingt, dicht en acteert ze geënt op actuele thema's en op haar persoonlijke ervaringen. Theater wordt op deze manier een manier om op een dieper niveau contact te maken met het leven en met het aanwezige publiek.

Verbindend , poëtisch, verstild en ontroerend, soms prikkelend gebruikt Pieks het podium als plek om te spelen en het gewoon ook maar niet te weten allemaal.

________________________________________________

VOORSTELLING "KOSTGANGER"

"Het delen van muziek maakt het leven mooier en zorgt voor verbinding tussen mensen. Dus laat jouw muziek de wereld veroveren en inspireer anderen om hetzelfde te doen. Want zoals Plato ooit zei: "Muziek geeft een ziel aan het universum, vleugels aan de geest, troost aan de droefheid en leven aan alles."

Eljakim van de Sande woont in het noorden van Nederland. Op negenjarige leeftijd begon hij met het bespelen van de gitaar. Sinds 2016 componeert en schrijft Eljakim muziek onder de naam van Celsus. Ook componeer hij muziek voor andere muzikanten en projecten. In 2018 kwam zijn eerste studio-album "SWAY" uit.

Eljakim neemt zijn muzikale talent nu mee naar de theaters met zijn bijzondere voorstelling "Kostganger". Dit meeslepende verhaal vertelt over een jongen die opgroeit in een klein dorp en probeert te ontsnappen aan zijn beklemmende omgeving. Via de ogen van zijn beste vriend krijgen we een unieke kijk op het verhaal en vragen we ons af wat er met hem gebeurd is na al die jaren. Het is een indrukwekkend verhaal over vriendschap en afscheid, waarin heden en verleden samenkomen op een prachtige manier. Met zijn muziek weet Eljakim de voorstelling nog meer kracht te geven en weet het publiek te raken in het hart. De voorstelling "Kostganger" laat zien dat muziek en theater hand in hand gaan en dat dit ons kan aansporen om onze dromen na te jagen en ons eigen pad te vinden in het leven.

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten, Locatie II

Baltimoreplein 112

(ingang naast de Bibliotheek, 3e etage) 

1334 KA Almere

Datum en tijd

Zaterdag 10 juni 2023

19.30 inloop

20.00 voorstelling Marjolein Pieks

20.45 pauze

21.15 voorstelling Kostganger

22.00 einde

Kosten

€ 9,50 - online

Beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar.

Over de organisator

Georganiseerd door
Cultuurhuis Almere Buiten