Gratis

Dutch Citrix User Group Event 17 juni 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Oude Duikenburg

Voorstraat 30

4054 MX Echteld

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het zeventiende Dutch Citrix User Group evenement is gepland en vindt plaats in de Oude Duikenburg te Echteld. Het evenement vindt plaats op woensdag 17 juni 2020 en het belooft een mooie dag te worden. De agenda bestaat uit een aantal hoog gewaardeerde binnen- en buitenlandse sprekers.


Omdat gezelligheid en netwerken een prominente plek innemen op het evenement hebben we wederom een aansluitende BBQ geregeld bij de Oude Duikenburg om zo gezamelijk de dag af te sluiten met een hapje en een drankje. Deze BBQ is geheel kosteloos, graag vragen wij of je tijdens het bestellen van het ticket door middel van de checkbox wilt aangeven of je deelneemt aan de BBQ.


Natuurlijk staat ook dit evenement in het teken van de community en wij stellen de community in staat om presentaties in te brengen met onze inmiddels bekende Bring-Your-Own-Session\Demo formule. Het onderdeel waar bezoekers zelf een sessie kunnen aandragen en de bezoekers kunnen kiezen welke sessies er op het evenement worden gepresenteerd. De inschrijvingen voor BYO staan altijd open, meld je snel aan!


De agenda wordt de komende weken stapsgewijs bekend gemaakt om de spanning er in te houden. Houdt onze website www.DuCUG.nl en de @DuCUG twitter feed dan ook scherp in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van het allerlaatste nieuws!


De voorgaande edities van de DuCUG evenementen zijn door de community steeds erg goed gewaardeerd, wij steken dan ook veel energie in het bewaken en het verder verbeteren van de kwaliteit. Dit kunnen wij alleen samen met jullie, de bezoekers van het DuCUG evenement en jullie participatie tijdens de presentaties. De eerste stap hiervoor is je inschrijven om er samen met ons een succes van te maken.


Het evenement heeft een technisch karakter, onze doelgroep bestaat dan ook uit technisch specialisten, consultants en architecten die dagelijks met Citrix en aan Citrix gerelateerde technologie werken. Werving en marketing activiteiten zullen wij dus proberen te beperken. De voertaal is Nederlands met als uitzondering de presentaties van onze gast presentatoren uit het buitenland.


Wij danken onze sponsoren voor het vertrouwen en het mogelijk maken van een volledig verzorgd evenement. Dit is niet vanzelfsprekend en de sponsoren hebben dan ook een prominente plaats op onze website. Op het evenement is het natuurlijk mogelijk om in contact te komen met onze sponsoren.


Voor meer informatie over het event ga naar http://www.ducug.nl.

DuCUG logo

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Oude Duikenburg

Voorstraat 30

4054 MX Echteld

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen